Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Η μουσική μπορεί να είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Ο στίχος είναι το θέμα και εκεί έχουμε ξεφύγει» (Βίντεο)

Αρβανιτάκη

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μιλάει για την κινηματογραφική ζωή του πατέρα της και για τα παιδιά της, αναφέρει ότι το μοντέλο «η γυναίκα στο σπίτι και ο άντρας στη δουλειά» δεν της άρεσε ποτέ και δηλώνει ότι δεν θέλει πια πάθη στη ζωή της, γιατί «σε κάνουν να χάνεις τον εαυτό σου».

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για την έως τώρα πορεία της στη μουσική σκηνή. Όπως είπε η μητέρα της είχε φόβο για την ενασχόλησή της με τη μουσική.

«Η μητέρα μου δεν ήθελε να γίνω τραγουδίστρια.Φοβόταν τις ουσίες και τις κακές παρέες», ανέφερε. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο θάνατο του πατέρα της, αλλά και τη ζωή του, που ήταν «κινηματογραφική». Η ίδια αποκαλύπτει πως δεν έχει πολλές μνήμες από εκείνον, καθώς τον έχασε όταν ήταν 10 ετών.

«Η ζωή του πατέρα μου είχε σκαμπανεβάσματα. Ο πρόωρος θάνατός του πιστέυω είχε σχέση με αυτό»,πρόσθεσε.

Αναφορικά με το μοντέλο «γυναίκα στο σπίτι και ο άντρας στη δουλειά» είπε πως ήταν κάτι που ποτέ δεν της άρεσε, και την έκανε να σκεφτεί πολύ το πώς πρέπει να είναι η ζωή μιας γυναίκας, σήμερα.

Κατόπιν, αποκάλυψε πως έγιναν αλλαγές στη ζωή της. «Σκληραίνεις όταν πρέπει να κάνεις διαπραγματεύσεις και να ορίσεις τα πράγματα γύρω σου»,συμπλήρωσε.

Σε ό,τι αφορά τη μητρότητα, δήλωσε πως είναι δύσκολο να έχεις παιδιά και να διαγράφεις μία πορεία. «Πότε αδικείται η οικογένειά σου, πότε η τέχνη σου»,είπε, ενώ πιστέυει πως η οικογένεια γίνεται με τα δύο παιδιά, όταν έχουν παρέα και μεγαλώνουν μαζί.

Ερωτηθείσα για το εάν την απασχολεί πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να σταματήσει την καριέρα του ένας καλλιτέχνις του βεληνεκούς της, η ίδια απαντά χαρακτηριστικά πως «ο έρωτας του live είναι σα ναρκωτικό».

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη θα εμφανιστεί στην παράσταση «Acoustic»,στις 21 Μαρτίου, στο Radio City Theater Music Hall στη Θεσσαλονίκη και στις 28-29 Μαρτίου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου