Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ναταλία Γερμανού: «Όσα χρόνια και αν περάσουν θα είμαι για κάποιους αυτή που της αρέσουν οι μικρότεροι»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η Ναταλία Γερμανού μίλησε τηλεφωνικά στην Αναστασία Γιάμαλη και στο κανάλι Kontra24, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 9 Μαρτίου για το ελληνικό κίνημα #metoo, το bullying που έχει δεχτεί η ίδια αλλά και το στερεότυπο της «όμορφης γυναίκας».

«Επιτέλους ενηλικιώθηκα, μεγάλωσα και δεν εννοώ βιολογικά. Βρήκα τα τηλεοπτικά μου πατήματα και το κατάλληλο ίσως περιβάλλον για να μπορέσω να εκφραστώ, να ανθίσω και να είμαι αυτό που ήθελα και που πάντα πίστευα ότι έπρεπε να είμαι. Ήμουν ένα πολύ δειλό πλάσμα τα προηγούμενα χρόνια. Μια γυναίκα που πάντα στις παρέες μου είχε τις ίδιες πεποιθήσεις αλλά δημόσια δεν εκφραζόμουν. Δε ξέρω αν ωρίμασαν οι καταστάσεις και τώρα πατάω γερά στα πόδια μου ή είναι αυτό που λένε “τώρα δε με νοιάζει πια”» είπε η Ναταλία Γερμανού και συνέχισε,

«Ήταν πάντα ζητήματα που ανήκαν στη δημόσια σφαίρα απλώς εγώ δεν έκανα αυτή τη θεματολογία. Ήταν άλλες σκαλέτες, άλλες εποχές, άλλες εκπομπές. Θα φαινόμουν λίγο παράταιρη με την υπόλοιπη εκπομπή αν ξαφνικά έλεγα ότι τώρα θα πάρω τον λόγο και θα πω αυτά που νιώθω. Τώρα ωρίμασαν πάρα πολύ οι καταστάσεις. Ήταν πολύ έτοιμο να γίνει. Δε με ξάφνιασε που οι άνθρωποι που μίλησαν επέλεξαν τις ψυχαγωγικές εκπομπές για να το κάνουν. Το έδαφος ήταν πιο πρόσφορο Δε μας γνώριζαν, εμένα με προσέγγισαν μέσα από τα social media».

Για τα αρνητικά σχόλια που γράφονται για εκείνη η Ναταλία Γερμανού ανέφερε: «Πιστεύω ότι όσα χρόνια και αν περάσουν θα είμαι πάντα αυτή που της αρέσουν οι μικρότεροι άνδρες… Δε δίνεις ποτέ σημασία γιατί όταν κάποιος έχει πραγματικά λόγο να σε πολεμήσει το κάνει με άλλα όπλα σοβαρότερα, δε το κάνει με αυτό».

Tέλος για τα πρότυπα ομορφιάς και το πως διατηρεί η ίδια τον εαυτό της η Ναταλία Γερμανού δήλωσε: «Γερνάω κανονικότατα. Κάνω βεβαίως ότι είναι δυνατόν για να το καθυστερήσω. Δε τα βάζει κανείς με τον χρόνο. Έχω ένα καλό κύτταρο από τους γονείς. Βοηθάω όπως μπορώ τον εαυτό μου αλλά οι μόνες μέρες που βάφομαι και είμαι αυτό που βλέπεται είναι το Σαββατοκύριακο. Τις υπόλοιπες ημέρες είμαι με φόρμες και τζιν, χωρίς μακιγιάζ, κάνω τη διατροφή μου, τρώω υγιεινά…»

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00