Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Χρήστος Πάζης: Το σοβαρό πρόβλημα με τη φωνή του και η κατάθλιψη (Βίντεο)

Πάζης

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε τον Χρήστο Πάζη, ο οποίος μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπιση με τη φωνή του, την κατάθλιψη που πέρασε, τον τρίτο του γάμου, και το γιο του.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αποκάλυψε και ότι νόσησε από κορωνοϊό, λέγοντας ότι «Πέρασα κορωνοϊό, φοβήθηκα, ευτυχώς όλα καλά».

«Με το πρόβλημα που εμφανίστηκε στην φωνή μου στο απόγειο της καριέρας μου πέρασα κατάθλιψη. Βρήκα τη δύναμη και με την βοήθεια ειδικών ξεπέρασα την κατάθλιψη. Συνεχίζω να κάνω ψυχοθεραπεία, με βοήθησε πάρα πολύ, θα τη συνεχίσω όσο ζω», σημείωσε ο ίδιος σχετικά με τη μεγάλη επίδραση που είχε στην ψυχολογία του το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με τη φωνή του.

«Ήταν συγκινητικό να γεμίζουν οι χώροι, ενώ ήξεραν ότι υπάρχει πρόβλημα στην φωνή, ο κόσμος καταλάβαινε ότι υπάρχει πρόβλημα και χειροκροτούσε, οι άνθρωποι αυτοί με στήριξαν», συνέχισε ο Χρήστος Πάζης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «Όταν ξεπέρασα το πρόβλημα με την φωνή αντιμετώπισα τους συναδέλφους και ήταν λίγο περίεργο για μένα».

«Έχω κάνει δυο γάμους, έχω πάρει δυο διαζύγια, δεν έχουμε καμία σχέση. Είμαι σε τρίτο γάμο με έναν γιο 7,5 χρονών. Ο δικός μου ο γιος είναι ο ήλιος», είπε ίδιος για την προσωπική του ζωή, ενώ μιλώντας και για την πίστη του στο Θεό εξήγησε ότι «Είμαι πιστός δεν είμαι θρησκόληπτος, είμαι από μικρό παιδί».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου