Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μπέττυ Νικολέση για Γιώργο Κιμούλη: «Χάναμε τα λόγια μας και έλεγε στον κόσμο ότι είμαστε ηλίθιες» (Βίντεο)

Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Γιώργος Κιμούλης βρέθηκαν στο «στόχαστρο» της ηθοποιού Μπέττυς Νικολέση, στη συνέντευξη που έδωσε στο Πρωινό.

«Από την πρώτη μου δουλειά, που ήταν ”Ο Πέτρος και τα κορίτσια του”, δεν έχω τόσο καλές αναμνήσεις. Ήταν, φυσικά, μεγάλη ευκαιρία για μένα γιατί ήταν η πρώτη φορά που έπαιρνα πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεόραση και ως προς αυτό τον ευχαριστώ που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Από εκεί και πέρα όμως, δεν ήταν η δουλειά με τις καλύτερες αναμνήσεις, ούτε κατά τη διάρκειά της, ούτε στον τρόπο που τελείωσε.

Μίλησα εκεί που έπρεπε. Με άκουσαν και με έδιωξαν από τη σειρά. Είχα να συνεχίσω και κι άλλο και με έδιωξαν. Είχα συμβόλαιο για περισσότερα επεισόδια και εκδιώχθηκα πολύ νωρίτερα», ανέφερε η Μπέττυ Νικολέση μιλώντας στην Πολυξένη Καραμίχα.

Αναφορικά με τον Γιώργο Κιμούλη, η Μπέττυ Νικολέση επεσήμανε: «Το σκηνικό μπούλινγκ που υπέστην, το υπέστησαν και άλλες συνάδελφοί μου που δε βγήκαν να μιλήσουν.

Αυτό που συνέβαινε ήταν πάνω στη σκηνή, στην παράσταση. Έπαιζα την παραμάνα της Ρωξάνης, Ρωξάνη ήταν η Κοραλία Καράντη κι εγώ επειδή ήμουν λίγο νεότερη από την Κοραλία, ήταν λίγο δύσκολο να παίξω την παραμάνα και με είχε βαφτίσει ακόλουθο ο Γιώργος Κιμούλης, πολύ σωστά. Σε μια παράσταση με τεράστια επιτυχία, εγώ δεν κατόρθωσα ποτέ να πω τα λόγια μου. Έβγαινα στη σκηνή και τον ρόλο μου δεν τον είπα ποτέ. (…) Δεν μπόρεσα ποτέ να το πω για πολλούς λόγους. Με πήγαινε μια στην αρχή και μια στο τέλος. Δεν ήξερα τι να απαντήσω.

Όταν κόμπλαρα γιατί αυτό που άκουγα ήταν 18 ατάκες πιο πέρα, μου έλεγε μετά “θες να μου πεις ότι αυτό κι εκείνο και το άλλο ε;” Δεν μιλούσα».

«Είχα ένα μονολογάκι, δεν το είπα ποτέ. Μας κρατούσε τον ρυθμό στη σκηνή μπροστά στους θεατές. Μπροστά στον κόσμο, όχι κρυφά. Χάναμε τα λόγια μας και έλεγε στον κόσμο ότι είμαστε ηλίθιες. Ο κόσμος μπορεί να τα θεωρούσε και μέρος της παράστασης. Εμείς, όμως, που είχαμε κάνει τις πρόβες, ξέραμε ότι δεν ήταν μέρος της παράστασης», κατέληξε η Μπέττυ Νικολέση.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου