Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μάκης Τσέλιος: «Όταν αρρώστησε ο Billy Bo έβγαλα όλους τους καθρέφτες από το σπίτι»

“2-3 έρωτες στη ζωή μου υπήρξαν μετά τον Βασίλη. Η συντροφικότητα είναι πολύ μεγάλη υπόθεση”, εξομολογείται ο Μάκης Τσέλιος.

Ο Μάκης Τσέλιος έκανε rewind στη ζωή του, με τη βοήθεια του Δημήτρη Παπανώτα, στο Happy Day. O Billy Bo είχε κεντρική θέση στις εξομολογήσεις του…

«Με τον Billy Bo ήμασταν αρχικά φίλοι στενοί και μετά ήμασταν φίλοι ζωής και συνεργάτες. Στην ασθένειά του με είχε δίπλα του όλο τον καιρό. Έζησε 9 μήνες ο Βασίλης γιατί εγώ προσπάθησα. Έχασα όλη την περιουσία του και όλη την περιουσία μου. Δεν νομίζω ότι κανένας θα έκανε για μένα τόσα πράγματα, αλλά εγώ τα έκανα όλα. Κοιμάμαι πολύ ήσυχος γιατί τον φίλο μου τον πρόσεξα πολύ και με πολλή αγάπη χωρίς δόλο.

Εγώ τα είχα οργανώσει όλα και είχα σηκώσει τοίχο ψηλό να μην τον ακουμπάνε τον Βασίλη. Το θέμα είναι ότι ο Βασίλης δεν ήθελε να τον βλέπουν μετά, γιατί η εικόνα του δεν ήταν ωραία και απέφευγε. Να σκεφτείς ότι στο σπίτι τους καθρέφτες τους έβγαλα», λέει χαρακτηριστικά ο Μάκης Τσέλιος.

«Την 1η Γενάρη του 1986 με έπιασε ανορεξία νευρόζα και έχασα 19 κιλά. Όταν προέκυψε το θέμα του Βασίλη, Αύγουστο μήνα αρχές Σεπτεμβρίου, το θέμα το δικό μου έφυγε», αναφέρει ο Μάκης Τσέλιος και συνεχίζει:

«Τα προβλήματα που είχα με την οικογένεια του Βασίλη με «σκότωσαν» εκείνη την περίοδο, δεν μπορούσα να κάνω τη δουλειά μου. Μετά από 6-7 χρόνια βρήκαμε τη λύση. Πολύ μεγάλη πίκρα. Τους κάλεσα να έρθουν κοντά μου να δουλέψουμε μαζί, να κρατήσουμε το Billy Bo σαν όνομα. Αυτές δεν ήθελαν, πίστευαν ότι θα κερδίσω από αυτούς σαν να ήταν του αδελφού τους το όνομα. Δεν ήταν. Ήταν διακριτικός τίτλος της εταιρείας μου. Πήρα φόρα με το όνομά μου πια, και ξεκίνησα να κάνω μια καινούρια καριέρα».

«2-3 έρωτες στη ζωή μου υπήρξαν μετά τον Βασίλη. Η συντροφικότητα είναι πολύ μεγάλη υπόθεση. Τώρα είμαι μόνος μου αρκετά χρόνια. Μου λείπει η συντροφικότητα και όποιος δεν το φροντίζει κάνει λάθος», σημειώνει ο Μάκης Τσέλιος.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00