Βγήκε προς πώληση το σπίτι του Michael Jackson στο Las Vegas

Michael Jackson
Το σπίτι του Michael Jackson στο Las Vegas είναι το σπίτι που ονομαζόταν “Thriller Villa” και ήταν μία από τις βασικές οικίες του καλλιτέχνη αρκετό καιρό πριν πεθάνει το 2009. Αλλωστε, μετά το σερί εμφανίσεων που ετοίμαζε για το Ο2 του Λονδίνου, είχε συμφωνήσει για κάτι αντίστοιχο και στην πόλη του Las Vegas.
Του Ιωσήφ Αβράμογλου 
Η εν λόγω βίλα στο Palomino Lane του Vegas, που έχει ένα στυλ μεσογειακό και μάλιστα ισπανικό, βγήκε και πάλι προς πώληση στην αγορά για το ποσό των 9,5 εκατομμυρίων δολαρίων.
Περιστοιχίζεται από έναν φράχτη ύψους 3 μέτρων, διαθέτει θέατρο, αίθουσα χορού και χώρο για ορχήστρα.
Το σπίτι διαθέτει επίσης επτά κρεαβατοκάμαρες, ένα salon ομορφιάς, που λέγεται ότι ήταν το αγαπημένο δωμάτιο του Michael, με ένα πέτρινο τζάκι και έναν πολυέλαιο Murano. Στο υπόγειο υπάρχει ένας χώρος για γκαλερί έργων τέχνης 850 τετραγωνικών μέτρων.
Η οικία που είναι χτισμένη σε ένα οικόπεδο 8 στρεμμάτων, έχει ένα παρεκλήσι 74 θέσεων και έναν ξενώνα 300 τετραγωνικών.
Michael JacksonMichael JacksonMichael JacksonMichael JacksonMichael JacksonMichael JacksonMichael JacksonMichael JacksonMichael JacksonMichael JacksonMichael JacksonMichael JacksonMichael JacksonMichael JacksonMichael Jackson
(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 3 το πρωί, ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “After Midnight… όπως έλεγε και ο J.J. Cale”, με πολλή και καλή μουσική).