Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Bασίλισσα Λετίσια: Η εμφάνιση – μήνυμα στήριξης στην Ουκρανία στα ρούχα της (Φωτο)

Η Βασίλισσα Λετίσια έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα συμπαράστασης στην Ουκρανία, μέσα από την πιο πρόσφατη εμφάνιση στη Μαδρίτη την Πέμπτη 3 Μαρτίου.

 

Η βασίλισσα που επαινείται για το στιλ της, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της εμφάνισης ως μια μορφή επικοινωνίας και έστειλε ένα σαφές μήνυμα.

Η 48χρονη έδωσε το παρών σε εκδήλωση στο Ίδρυμα Mutua Madrileña, όπου επέλεξε να φορέσει μια πολύ ιδιαίτερη μπλούζα για να στηρίξει την Ουκρανία.

Η Λετίσια, η οποία βίωσε τον πόλεμο σε πρώτο πρόσωπο ως δημοσιογράφος όταν κάλυψε τον πόλεμο στο Ιράκ το 2003, θέλησε να δείξει την υποστήριξή της στην Ουκρανία χωρίς να πει πολλά λόγια αφού τα είπε όλα το ντύσιμό της.

Η royal επέλεξε μια λευκή μπλούζα με εντυπωσιακά κεντήματα που έχει κατασκευαστεί από Ουκρανές.

Bασίλισσα Λετίσια: Η powerful εμφάνιση με "μήνυμα" στήριξης στην Ουκρανία στα ρούχα της

Η μπλούζα είναι εμπνευσμένη από την παραδοσιακή ουκρανική φορεσιά και έχει το όνομα vyshyvanka, που σημαίνει “κέντημα” στα ουκρανικά. Ένα ρούχο που συμβολίζει την αγάπη, την υγεία, την οικογένεια, την ευπρέπεια, την ομορφιά και τον πατριωτισμό.

queen letizia

Αυτή η μπλούζα έχει αγοραστεί στη Μαδρίτη, αλλά κατασκευάστηκε στην Ουκρανία και κεντήθηκε στο χέρι από Ουκρανές που αυτή την περίοδο ζουν τη φρίκη του πολέμου.

Η Λετίσια συνδύασε τη μπλούζα της με ένα μαύρο στενό παντελόνι, δερμάτινη ζώνη Mohel και μαύρες γόβες Magrit με πλατφόρμα και τσάντα Carolina Herrera στο ίδιο χρώμα.

queen letizia

Η βασίλισσα Λετίσια φροντίζει να φοράει πάντα ρούχα που ταιριάζουν ανάλογα με την περίσταση, ενώ έχει δικαίως αναδειχτεί ως “μούσα του κλασικού στυλ”.

queen letizia

 

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου