Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Θοδωρής Αθερίδης: «Οι γονείς μου πάντα ήταν σύμμαχοί μου, αν ήξεραν όμως τι κάναμε με τα μηχανάκια…» (Βίντεο)

Ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την εφηβεία – κόλαση που πέρασε, αυτό που τον νευριάζει στην Σμαράγδα, και το συμβάν με την κόρη του που τον έκανε να «χάσει» 10 χρόνια από τη ζωή του.

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Μαθήματα κωμωδίας» στο «Μικρό Παλλάς».

«Ήθελα με όρους χαράς, γέλιου και ευτυχίας να βρεθούμε ξανά με τον κόσμο μετά από δύο χρόνια και είπα θα γράψω κωμωδία. Το μήνυμα του έργου είναι να αντιμετωπίζεις αυτό που ζεις με γέλιο, γιατί μπορεί να σε κρατήσει σε μία απόσταση, μία αποδραματοποίηση, που θα σε βοηθήσει να το αντιμετωπίσεις», είπε για την παράσταση.

«Με την Φωτεινή δουλέψαμε εδώ, την είχα παρακαλέσει, δεν θέλει και την καταλαβαίνω. Συνέχεια μου αρνείται και δεν θέλει το παιδί! Η κόρη μου θέλει να κατακτά τα βήματα ανεξάρτητα από την συγγένεια. Θα μου τραβούσε την προσόχή ακόμα και αν δεν ήταν κόρη μου. Θα ξαναέκανα παρουσίαση. Φέρε να ξανακάνω ότι θέλεις», ανέφερε αρχικά, αλλά αποκάλυψε ότι… πήρε άδεια για να κάνει  το «Celebrity game night».

«Πήρα άδεια από την Σμαράγδα για να κάνω το «Celebrity game night». Εκείνη το έκανε καλυτέρα από εμένα. Πρώτη φορά που με είδε η Σμαράγδα στο «Celebrity game night» μου είπε «μην κουνιέσαι τόσο πολύ», αποκάλυψε γελώντας.

«Δεν θα ήθελα να ξαναζήσω την εφηβεία μου»

Παράλληλα ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε για την παιδική ηλικία του, αλλά και τη δύσκολη εφηβεία που πέρασε.

«Έμεινα στο λύκειο, έκανα την Β’ λυκείου 2 φορές.  Με έδιωξαν και από το σχολείο και πήγα σε άλλο και είπα κάτσε να συγκεντρωθώ λίγο να το τελειώσουμε. Με έδιωξαν γιατί ήμουν πρόεδρος του 15μελούς και τους κρατούσα όλους έξω με αποχή για να φύγουν οι βρύσες, γιατί είχαμε δύο κρούσματα ηπατίτιδας. Είχα φύγει από το σπίτι στην εφηβεία, συζούσα με μια κοπέλα, αλλά είχα και κρίσεις πανικού από τα 15 μου. Δεν θα ήθελα να ξαναζήσω την εφηβεία μου, ήταν μια κόλαση. Οι γονείς μου πάντα ήταν σύμμαχοί μου, αν ήξεραν όμως τι κάναμε με τα μηχανάκια, θα είχαν αυτοκτονήσει. Τους έπαιρναν συνέχεια από τα νοσοκομεία. Έχω γυρίσει στο σπίτι με μύτη μελιτζάνα και η μάνα μου λιποθύμησε μόλις με είδε. Είναι άσχημα να σε παίρνουν τηλέφωνο και να σου λένε ότι ο γιος σου είναι στο νοσοκομείο. Αν είχα γιο θα φοβόμουν πάρα πολύ και με τον εγγονό μου φοβάμαι», αποκάλυψε.

Εκείνο που τον τρόμαξε ήταν όταν η κόρη του στα 16 της έπεσε αναίσθητη από μεθύσι και την έτρεχαν στο νοσοκομείο: «Μέχρι να καταλάβω ότι ζει… Έχασα 10 χρόνια ζωής», είπε.

«Η Σμαράγδα δεν ήθελε ποτέ να παντρευτούμε»

Επιπλέον, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον γάμο. «Δεν έχω πάρει διαζύγιο, δεν ήταν αποκάλυψη. Αν υποθέσουμε ότι ο γάμος μου απέτυχε, δεν θα ξαναδοκιμάσω για να αποτύχω ξανά. Η Σμαράγδα δεν ήθελε ποτέ να παντρευτούμε. Το μόνο που με ενδιέφερε στη σχέση μου με την Σμαράγδα, ήταν πως θα το πω στην Ελένη. Συμβουλεύω την Σμαράγδα κι εκείνη εμένα. Στην Σμαράγδα με ενοχλεί η φασαρία. Κάνει πολλή φασαρία. Για το παραμικρό μπορεί να κάνει φασαρία», επεσήμανε.

Τέλος, αποκάλυψε ποιός ηθοποιός θα έπαιρνε τον ρόλο του στο «Σ’ αγαπώ – Μ’ αγαπάς».

«Αντί για εμένα στο «Σ ‘αγαπώ – Μ ‘αγαπάς» ήταν να είναι ο Κώστας Κόκλας. Θα το ξαναέκανα. Με την Δήμητρα Παπαδοπούλου θα παίξουμε το καλοκαίρι μαζί και θα το σκηνοθετήσω. Το φαντάζεσαι; Μετά από 20 χρόνια!», είπε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00