Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μαντώ: «Θα σταματήσω το τραγούδι όταν…» (Βίντεο)

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Μαντώ στην «Ελένη». Η κορυφαία τραγουδίστρια μίλησε για την καριέρα της, η οποία ξεκίνησε όταν εκείνη ήταν ακόμα μαθήτρια, αλλά και αποκάλυψε τον λόγο που θα σταματούσε το τραγούδι.

Η Μαντώ γεννήθηκε σε μουσική οικογένεια και θεωρεί ότι ήταν μοιραίο να ασχοληθεί με το τραγούδι.

«Μπήκα από νωρίς στο χώρο και στη δισκογραφία. Ήταν δύσκολη τριετία για μένα μέχρι να τελειώσω το Λύκειο. Ευτυχώς οι καθηγητές μου έδειχναν κατανόηση, γιατί ήξερα ότι δούλευα παράλληλα», είπε στην «Ελένη» η τραγουδίστρια.

Η ίδια δήλωσε ότι το να προσπαθήσει ένας καλλιτέχνης να κάνει καριέρα στο εξωτερικό είναι δύσκολη υπόθεση.

Ένα από τα τραγούδια της που έχουν αγαπηθεί πολύ από το κοινό είναι το ντουέτο της με τον Αντώνη Ρέμο στο «Εμείς».

«Το «Εμείς» ήταν ένα καλό ξεκίνημα για τον Αντώνη Ρέμο. Ένα τραγούδι που έμεινε ιστορικό, έγινε και ύμνος του Ολυμπιακού».

Η Μαντώ μίλησε για τα παιδιά της, για τα οποία είναι περήφανη: «Είναι σημαντικό να μεγαλώνεις σωστούς ανθρώπους. Με βοήθησαν και οι γονείς μου πάρα πολύ, γιατί μία γυναίκα με δύο παιδιά και χωρισμένη, όπως κι εγώ, είναι πολύ δύσκολο να τα διαχειριστεί όλα αυτά».

«Ο έρωτας είναι πηγή ζωής και έμπνευσης. Αλλά πρέπει να προκύψει, δεν πατάς το κουμπί και έρχεται! Στην εποχή μας είναι λίγο δύσκολο το φλερτ, γιατί οι άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί. Πιστεύω ότι υπάρχει το ενδιαφερόμενο ανδρικό κοινό», είπε γελώντας.

«Για να κάνει καριέρα κάποιος πρέπει να έχει επιτυχίες, αλλά το μουσικό υπόβαθρο και οι μουσικές γνώσεις δίνουν την διάρκεια. Αυτό είναι που κερδίζει την εκτίμηση του κοινού, γιατί το κοινό ξέρει να κρίνει πέρα από την επιτυχία», δήλωσε.

Θα σταματούσε ποτέ το τραγούδι; Η ίδια απαντάει:

«Αν πάψει να λειτουργεί η φωνή μου θα σταματήσω. Είμαι ευχαριστημένη με την πορεία μου. Δεν θα το κάνω με στενοχώρια αυτό, ξέρω ότι κάποια στιγμή θα κάτσω να απολαύσω τις δάφνες μου και θα κοιτάω πίσω στα πράγματα που έχω κάνει», είπε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου