Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Αγωνία για τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς – Το ξαφνικό πρόβλημα υγείας και η μάχη του τραγουδιστή

Δύσκολες ώρες για τον αξιαγάπητο τραγουδιστή και μουσικοσυνθέτη Ρόμπερτ Ουίλιαμς ο οποίος σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, εδώ και μερικές εβδομάδες προσπαθεί θαρραλέα να ξεπεράσει ένα πρόβλημα υγείας που προέκυψε εντελώς ξαφνικά, με τον ίδιο να έχει πίστη ότι σύντομα θα τραγουδήσει και πάλι μπροστά στο κοινό του. Ένα κοινό που τον λατρεύει για το ταλέντο και τον χαρακτήρα του.

Κάποιες μικρές ενοχλήσεις στο στομάχι ήταν η αιτία και η αφορμή ώστε η οικογένειά του να τον πείσει να κάνει γενικές εξετάσεις. Λίγο το χρώμα του, λίγο η πεσμένη διάθεσή του, δεν ήθελε και πολύ για να αναστατωθεί η η δεμένη οικογένειά του την οποία ο ίδιος πάντα άκουγε πιστά. Δεν υπάρχει άλλωστε συνέντευξη που να μην αναφερθεί στα παιδιά του, Αλέξανδρο, Ιλένια και Μάρθα και στη μοναδική σύζυγό του Αμαλία Δημητριάδη.

Ο ίδιος πάντα ήταν συνεπής σε όλες τις ιατρικές εξετάσεις σε καθορισμένο χρόνο. Μόνο που αυτή τη φορά ο χρόνος έτρεξε πιο μπροστά απ’ όσο θα έπρεπε. Οι πρώτες εξετάσεις που έκανε πριν από μερικές εβδομάδες έδειξαν κάποιους οργανικούς δείκτες ανεβασμένους με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός τόσο στον ίδιο όσο και στα αγαπημένα του πρόσωπα. Άμεσα ειδοποιήθηκε ο προσωπικός του γιατρός ο οποίος του συνέστησε μια σειρά από γενικευμένες εξετάσεις.

Ο 73χρονος τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης μακριά από κάθε είδους δημοσιότητα προσπαθεί προσπαθεί με θάρρος και αισιοδοξία να ξεπεράσει τον δικό του Γολγοθά, όπως άλλωστε χιλιάδες άλλοι συνάνθρωποί μας.

Μόνο που στο πρόσωπο του Ρόμπερτ Ουίλιαμς είναι αποτυπωμένη μία ολόκληρη εποχή. Ήταν και παραμένει ο εμπνευστής μιας αθώας εποχής, όταν στις αρχές της της δεκαετίας του ’70 πρωτοστάτησε ως κιθαρίστας και τραγουδιστής της ροκ μπάντας Poll.

Από το 1974 ήταν επίσης ενεργός τραγουδιστής ποπ και ροκ και εκπροσώπησε την Ελλάδα με τρεις άλλους τραγουδιστές στον διαγωνισμό της Eurovision το 1977 με το “Μάθημα Σολφέζ” το οποίο κατέλαβε την πέμπτη θέση.

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς συνεχίζει μέχρι και σήμερα να γράφει τραγούδια και να παίζει κιθάρα αλλά και όταν το επιθυμεί να εμφανίζεται στο κοινό του το οποίο τον ακολουθεί εδώ και δεκαετίες πιστά.

Η πίστη του τόσο στον Θεό όσο και στην δεμένη οικογένειά του, του δίνει όχι μόνο αισιοδοξία αλλά και τη σιγουριά ότι θα βγει νικητής στη μάχη αυτή.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00