Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Αυτοκτονικές οι δηλώσεις του Ρουβά για τον Λιγνάδη, παρασύρθηκε από κάτι που μόνο αυτός ξέρει»

Ο ηθοποιός σχολίασε τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Σάκης Ρουβάς για τον σκηνοθέτη που κατηγορείται για βιασμούς

Τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Σάκης Ρουβάς για τον Δημήτρη Λιγνάδη σχολίασε ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και χαρακτήρισε «αυτοκτονικές» τις δηλώσεις του τραγουδιστή.

«Αν κάποιος, σαν τον Σάκη Ρουβά εκφράζει προσωπικές απόψεις που είναι τόσο προκλητικές, καλά θα κάνουμε να μην είμαστε επιθετικοί, αλλά σκεπτικοί. Προσπάθησα εκ του μακρόθεν να τον ψυχολογήσω και είδα έναν άνθρωπο, ο οποίος μπερδεύτηκε. Σίγουρα δεν ήθελε να κάνει κακό, ήταν μια δήλωση αυτοκτονική», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε τι εννοεί με ένα παράδειγμα: «Ο Σάκης παρασύρθηκε από κάτι, που μόνο εκείνος ξέρει. Το να υπερασπιστούμε τον Λιγνάδη, γιατί ζει μία κόλαση, είναι σαν να λέμε ότι κάποιον που σκοτώνει τον πατέρα του, τον λυπόμαστε, γιατί είναι ορφανός».

Τέλος, ο Ρένος Χαραλαμπίδης τόνισε πως σε θέματα που αφορούν εγκληματικές ενέργειες, δεν πρέπει να αναμειγνύεται η τέχνη.

«Μιλάμε για περιπτώσεις εγκληματιών, ανεξαρτήτως αν είναι καλλιτέχνες ή όχι. Ακόμα και αν δε μπορούμε να πούμε “εγκληματίες”, μιλάμε για ανθρώπους που είναι υπόδικοι για εγκληματικές πράξεις. Ας αφήσουμε στην άκρη τη δουλειά μας, την τέχνη μας, το ταλέντο που υπάρχει ή δεν υπάρχει. Μιλάμε καθαρά για ανθρώπους που έχουν κατηγορηθεί για εγκληματικές πράξεις», είπε κλείνοντας.

Στην συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Σάκης Ρουβάς στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και προκάλεσε αντιδράσεις, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στη φιλία του με τον γνωστό σκηνοθέτη, που κατηγορείται για βιασμούς και εξέφρασε δημόσια την αγάπη του για εκείνον.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Έπεσα από τα σύννεφα, όταν έσκασε η βόμβα. Τον Δημήτρη πραγματικά τον αγάπησα, ό,τι συναίσθημα έχω για εκείνον είναι θαυμασμού, αγάπης. Εγώ έτσι έζησα δίπλα στον Δημήτρη κι αυτή είναι η δική μου κατάθεση»

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου