Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ζεράρ Ντεπαρντιέ: Έκκληση στη Ρωσία για τερματισμό του πολέμου (Φωτό)

Ο γνωστός Γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ και φίλος του Βλαντιμίρ Πούτιν ζήτησε να μπει ένα τέλος στον εφιάλτη του πολέμου στην Ουκρανία.

Για έκτη ημέρα η Ρωσία πολιορκεί την Ουκρανία με πολεμικές επιχειρήσεις, ενώ εκατοντάδες άμαχοι χάνουν τη ζωή τους από τυφλούς βομβαρδισμούς σε κατοικημένες περιοχές.

Η διεθνής κοινότητα ζητά να τερματιστούν οι εχθροπραξίες και διάσημοι αστέρες στέκονται στο πλευρό των Ουκρανών, ανάμεσά τους και ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ.

Ο Γάλλος ηθοποιός πραγματοποίησε δήλωση στο Γαλλικό Πρακτορείο και έκανε έκκληση στις δύο χώρες να «κατεβάσουν τα όπλα και να διαπραγματευθούν».

Κατεβάστε τα όπλα και διαπραγματευθείτε

«Η Ρωσία και η Ουκρανία ήταν πάντα δύο αδελφές χώρες. Είμαι εναντίον αυτού του αδελφοκτόνου πολέμου. Λέω “κατεβάστε τα όπλα” και διαπραγματευθείτε», είπε χαρακτηριστικά ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο 73χρονος ηθοποιός διαθέτει εκτός από τη γαλλική και τη ρωσική υπηκοότητα.

Το ρωσικό διαβατήριο το απέκτησε τον Ιανουάριο του 2013. Είχε πολύ κακές σχέσεις με τον τότε πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ για τη δημοσιονομική πολιτική που εφάρμοζε, καθώς είχε φορολογήσει το μεγάλο εισόδημα, όπως και του Ζεράρ Ντεπαρντιέ, όπου έφυγε και εγκαταστάθηκε μονιμά στην Ρωσία.

Στη Ρωσία ο ηθοποιός είναι ιδιαίτερα δημοφιλής. Μάλιστα, τον συνδέει μια φιλία με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00