Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ιβάν Σβιτάιλο: «Σε νεαρή ηλικία είχα δεχθεί ανήθικη πρόταση και είχα νιώσει πολύ άβολα» (Βίντεο)

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε τον Ιβάν Σβιτάιλο, ο οποίος μίλησε για το λόγο που ήρθε στην Ελλάδα από την Κριμαία, το ρατσισμό, το μπαλέτο, και την τρυφερή σχέση με την κόρη του που τον κάνει να «λιώνει»!

«Γεννήθηκα στην Κριμαία, ήρθε στην Ελλάδα η μητέρα μου για διδακτορικό και με έφερε μαζί της», ανέφερε ο ηθοποιός, χορευτής και χορογράφος.

«Το πρώτο διάστημα που ήρθαμε στην Ελλάδα ένιωσα ρατσισμό επειδή δε μιλούσα ελληνικά και επειδή έκανα μπαλέτο», περιέγραψε ο Ιβάν Σβιτάιλο.

Σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά του σχέδια, ο ίδιος μίλησε για τη νέα σειρά του MEGA, Milky Way, στην οποία θα συμμετέχει.

«Κάνω γυρίσματα για την νέα σειρά του Βασίλη Κεκάτου στο MEGA, “Milky Way”, και χαίρομαι πολύ», είπε χαρακτηριστικά ο Ιβάν Σβιτάιλο.

«Έχω νιώσει αδικημένος, αλλά ήξερα πως ήμουν ασταμάτητος, ήθελα να είμαι καλός στη δουλειά μου και χρήσιμος», ανέφερε για τα «πισώπλατα μαχαιρώματα» στο χώρο του θεάματος.

Αναφερόμενος στο κίνημα MeToo και όσα έχουν έρθει «στο φως», ο Ιβάν Σβιτάιλο αποκάλυψε τη δική του εμπειρία.

«Σε νεαρή ηλικία είχα δεχθεί ανήθικη πρόταση και είχα νιώσει πολύ άβολα. Πρέπει να θυμούνται αυτοί που φέρονται λάθος, ότι δεν ξεχνάμε», είπε.

«Είμαι ο απόλυτος χαζομπαμπάς, με κάνει και λιώνω η κόρη μου, με ακούει καλύτερα από την μαμά», ανέφερε για την κόρη του.

Ο Ιβάν Σβιτάιλο μίλησε και για την πίστη του στο Θεό.

«Πιστεύω ότι έχει πολλά πράγματα να σου δώσει η ορθοδοξία. Πηγαίνω συχνά στην ρωσική εκκλησία», σημείωσε.

Ο Ιβάν Σβιτάιλο παίζει στην παράσταση «Μόμπι Ντικ» στο Christmas Theater, ενώ όπως αποκάλυψε στα άμεσα σχέδιά του είναι να ανοίξει ένα εργαστήρι που θα ασχολείται με παραστατικές τέχνες.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου