Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Νένα Μεντή: Δε μπορώ θέατρο και τηλεόραση – Έκανα σειρές, φτάνει, μεγαλώσαμε, γεράσαμε

«Αντί να πάρω ηρεμιστικό, παίρνω αποβλακωτικό με τα ριάλιτι» δηλώνει η Νένα Μεντή, στην πρεμιέρα της θεατρικής της παράσταση.

Το βράδυ της Δευτέρας 28 Φεβρουαρίου 2022 πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Μαρίκα» στην οποία πρωταγωνιστεί η Νένα Μεντή.

Αμέσως μετά το τέλος της παράστασης, η ηθοποιός με τη μακρόχρονη και σπουδαία πορεία, μίλησε στους δημοσιογράφους. Μέσα σε όλα, η Νένα Μεντή εξήγησε στην κάμερα του «Happy Day» και την Ευάννα Ζουμπούρογλου τον λόγο που δε βρίσκεται σε κάποιο σίριαλ ενώ σχολίασε και τα τηλεοπτικά προγράμματα.

Δεν είμαι φαταούλας

«Δε μπορώ και θέατρο και σειρά. Έκανα σειρές, φτάνει, μεγαλώσαμε, γεράσαμε. Θέλω να παίζω στο θέατρο με όσες δυνάμεις έχω πια. Επίσης, το θέατρο δεν είναι για χόρταση, έπαιξα, έκανα 12 σίριαλ, πήρα και κάποια λεφτά. Μια χαρά. Δεν είμαι φαταούλας. Βεβαίως και παρακολουθώ πολύ τηλεόραση.

Τα ριάλιτι είναι το αποβλακωτικό μου

Είμαι και εγώ σαν όλους τους Έλληνες, δεν ξεχωρίζω. Έχω ξεχωρίσει πολλά κακά στην τηλεόραση, βασικά μόνο τα κακά, όλα τα ριάλιτι. Κάποιες φορές το βράδυ το θέλω το αποβλακωτικό μου. Αντί να πάρω ηρεμιστικό, παίρνω αποβλακωτικό» είπε χαρακτηριστικά Νένα Μεντή.

Για το κίνημα #metoo

Όταν, όμως, ρωτήθηκε για το κίνημα #metoo και τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου αρκέστηκε απλά να πει: «Να μη με ρωτήσετε, δεν το έχω σχολιάσει, είναι μεγάλη θλίψη και τίποτα παραπάνω».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου