Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Βασίλης Μπισμπίκης: «Με εξιτάρει ο κόσμος που φεύγει από την παράσταση χωρίς να ξέρει το γιατί»

Μια ανατρεπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Βασίλης Μπισμπίκης στην Cosmote Tv και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

Ο καταξιωμένος ηθοποιός δεν θέλησε να μιλήσει για την προσωπική του ζωή, ωστόσο αποκάλυψε τι δουλειές έχει κάνει στο παρελθόν, αλλά και την αιτία που πολλές φορές το κοινό αποχωρεί από τις θεατρικές παραστάσεις του.

«Συνέχεια φεύγουν άτομα. Από το «Άνθρωποι και ποντίκια» έφευγαν δέκα, είκοσι άτομα την ημέρα. Περιμένουν ότι θα δουν τα «Κόκκινα Φανάρια» του Γαλανού έτσι όπως το έχουν διαβάσει στο βιβλίο. Με εξιτάρει ο κόσμος που φεύγει από την παράσταση χωρίς να ξέρει το γιατί. Με ιντριγκάρει γιατί μπορεί να του έχει χτυπήσει μια χορδή μέσα ή τον έχει οργίσει και θα πάει μετά να το σκεφτεί. Αυτά μου αρέσουν πολύ όταν συμβαίνουν» ανέφερε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

«Δεν είχα ποτέ μικρός όνειρο να γίνω ηθοποιός. Μετά τα 22 μου γεννήθηκε αυτή η επιθυμία. Έχω κάνει πολλές δουλειές. Γκρουπιέρης σε Καζίνο, κρεοπώλης, χασάπης. Για να ζήσω. Δεν έχω τελειώσει το σχολείο, ούτε το Λύκειο. Ήμουν στον δρόμο και την έβγαζα με διάφορες δουλειές. Ταυτίστηκα με τον Ράμπο από την ταινία “Ράμπο: Το πρώτο αίμα”.

Την είδα όταν ήμουν 10 ή 11 χρόνων. Με αυτόν τον σκληρό άντρα που επιβιώνει μέσα στην αδικία, γυρνάει από έναν πόλεμο και παλεύει. Με συγκίνησε αυτός ο ήρωας. Και με τον “Σημαδεμένο” ταυτίστηκα. Ήθελα να γίνω αυτός ο τύπος, ο γκάνγκστερ. Αυτό ήταν το όνειρό μου. Να γίνω αυτός ο έμπορος ναρκωτικών, ο εγκληματίας. Καμία σχέση στην πορεία», εξομολογήθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου