Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Βίκυ Σταμάτη: Τι απαντά ο συνήγορός της στον Λάκη Λαζόπουλο

Ο Λάκης Λαζόπουλος σ’ ένα από τα πρόσφατα podcast που έκανε μίλησε για τη Βίκυ Σταμάτη με αφορμή κάποιες δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Χαρακτηριστικά είπε πως «Αυτά που είπε ο Ρουβάς για τον Λιγνάδη μου θυμίζουν συνταγή Βίκυς Σταμάτη. Μια μέρα το σκάει από το τρελοκομείο για να δει το παιδί της, τελικά δεν το είδε γιατί κανείς δεν ξέρει πού πήγε, τι συμφώνησε, ποιον συνάντησε εκείνη τη νύχτα. Και μετά το τρελοκομείο ήρθε η έξοδος και γεια χαρά νταν. Με το ίδιο σύστημα ετοιμάζουν και τον Λιγνάδη;»

«Προσβλητική και συκοφαντική η δήλωση του»

Στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 μίλησε ο συνήγορος της Βίκυς Σταμάτη – Τσοχατζοπούλου, Νίκος Αλεξανδρής και τοποθετήθηκε επ’ αυτού.

«Υποθέτω ότι ο κ. Λαζόπουλος έχει πρωτογενή ενημέρωση για τον ποιον είδε και ποιους συνάντησε και γι’ αυτό τα λέει. Αλλά, για να μιλήσουμε σοβαρά, εάν η αναφορά αυτή γίνεται στο πλαίσιο της σάτιρας νομίζω ότι είναι μάλλον κακόγουστη και ατυχέστατη. Αν όμως αυτή η αναφορά γίνεται σε σοβαρό λόγο, τότε μάλλον είναι προσβλητική και σίγουρα συκοφαντική. Δεν μπορούμε να λέμε έτσι χωρίς να το σκεφτόμαστε, άκριτα, να συζητάμε για θέματα που άπτονται παιδιών. Νομίζω ότι υπάρχουν κάποια όρια που θα πρέπει να τηρούνται».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου