Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η δικηγόρος της Δώρας Χρυσικού και του Νίκου Ψαρρά απαντά στον Γιώργο Κιμούλη (Βίντεο)

«Σχολιασμοί, κρίσεις ή και επικρίσεις του κυρίου Κιμούλη γίνονται με δική τους ευθύνη, και θα απαντηθούν από εμάς δια της νομίμου οδού» δήλωσε η δικηγόρος της Δώρας Χρυσικού και του Νίκου Ψαρρά.

Η δικηγόρος του Νίκου Ψαρρά και της Δώρας Χρυσικού μέσω επιστολής που έστειλε στην εκπομπή «Happy Day» απάντησε στα όσα είπε νωρίτερα στην ίδια εκπομπή ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη.

Δείτε ακόμη: Δικηγόρος Κιμούλη για Ζέτα Δούκα – Αυτά τα πράγματα, όταν γίνονται πρέπει να έχουμε απτές αποδείξεις (Βίντεο)

«Εκπροσωπώ τους ηθοποιούς Νίκο Ψαρρά και Δώρα Χρυσικού που η υπόθεση πλέον έχει εισαχθεί στο δικαστήριο, και σεβόμενη τον κώδικα ποινικής δεοντολογίας των δικηγόρων, καθώς και τις σχετικές οδηγίες και κατευθυντήριες γραμμές των δικηγορικών συλλόγων της χώρας μας, δεν θα ήθελα να σχολιάσω δημόσια την αστική αυτή υπόθεση. Σχολιασμοί, κρίσεις ή και επικρίσεις του κυρίου Κιμούλη ή του πληρεξούσιου δικηγόρου του γίνονται με δική τους ευθύνη και θα απαντηθούν από εμάς δια της νομίμου οδού» αναφέρει χαρακτηριστικά η επιστολή της δικηγόρου των δυο ηθοποιών.

Δείτε ακόμη: Αγωγές Κιμούλη κατά Δούκα, Χρυσικού, Ψαρρά, ΣΕΗ, Τσαρούχα και άλλων

Να θυμίσουμε πως ο Γιώργος Κιμούλης έχει καταθέσει αγωγή κατά της Ζέτα Δούκα για όσα δημόσια κατήγγειλε για εκείνον ένα χρόνο πριν αλλά και εναντίον της Δώρας Χρυσικού και του Νίκου Ψαρρά οι οποίοι τάχθηκαν δημόσια στο πλευρό της δηλώνοντας πως ήταν μάρτυρες στο καταγγελθέν περιστατικό.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου