Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Πανευρωπαϊκή διάκριση για την Σοφία Παθέκα

Για το καλύτερο βίντεο γυμναστικής

Μια ακόμα  Πανευρωπαϊκή διάκριση για την  Σοφία Παθέκα η οποία έλαβε το βραβείο  για το καλύτερο βίντεο γυμναστική  στην Ευρώπη από την  η ελληνική επιτροπή του ευρωπαϊκού προγράμματος #BEACTIVE που πραγματοποίησε την απολογιστική εκδήλωση και τελετή βράβευσης των συ των συνεργαζόμενων φορέων για τα έτη 2019 και 2020 την Παρασκευή 11/2/2022, παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και του
γ.γ Αθλητισμού Γιώργου Μαυρωτά, που είναι και πρόεδρος της συντονιστικής επιτροπής του προγράμματος.

Η Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής φωτογραφήθηκε μαζί τα βραβεία της  και σχολίασε «Ένα βραβείο που με συγκίνησε για πολλούς λόγους … δεν σας κρύβω είμαι περήφανη και  ευχαριστώ θερμά την BeActiveHellas για την τιμητική διάκριση».

 

Το πρόγραμμα #BeActive αποτελεί κυρίαρχο άξονα της αθλητικής πολιτικής στην Ευρώπη και είναι μία από τις βασικές προτεραιότητες της πολιτικής του Υφυπουργείου Αθλητισμού. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν από τον Εθνικό Συντονιστή #BEACTIVE Διονύση Καρακάση στατιστικά δεδομένα για την πορεία του προγράμματος στην Ευρώπη το 2019 και το 2020, καθώς και αντίστοιχα στοιχεία για τις δράσεις που πραγματοποίησε η Ελλάδα.

Η καταξιωμένη καθηγήτρια φυσικής αγωγής, personal trainer και fitness editor, με πτυχίο Πανεπιστημίου, διδάσκει σεμινάρια fitness  σε Ελλάδα και εξωτερικό  ενώ είναι και αντιπρόεδρος της Π.Ε.Π.Φ.Α. (πανελλήνια ένωση πτυχιούχων  φυσικής αγωγής).

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου