Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Το πάθος της Ηλέκτρας Νιάρχου για την ιππασία και τη μόδα

Ποζάρει ως µοντέλο για λογαριασµό διεθνούς οίκου µόδας

Η Ηλέκτρα Νιάρχου, κόρη του Φίλιππου Νιάρχου και της Victoria Guinness, είναι το µέλος της διάσηµης οικογένειας που έχει επιλέξει να βρίσκεται µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας σε σχέση µε τα µεγαλύτερα αδέλφια της. Προτιµά µια πιο χαµηλών τόνων ζωή και έχει αφιερωθεί στη µεγάλη της αγάπη, την ιππασία, συµµετέχοντας µάλιστα σε αγώνες. Σύµφωνα µε όσα έχουν γραφτεί κατά καιρούς, η αδελφή της, Ευγενία Νιάρχου, έχει προσπαθήσει να τη βάλει στον χώρο της µόδας και φαίνεται ότι σιγά-σιγά το καταφέρνει, ενώ όσοι τη γνωρίζουν επισηµαίνουν τη µεταξύ τους οµοιότητα.


Οπως η Ευγενία, έτσι και η Ηλέκτρα διαθέτει πορσελάνινη επιδερµίδα, µακριά, ξανθά µαλλιά και όµορφο πρόσωπο. Τώρα η Ηλέκτρα ποζάρει ως µοντέλο για λογαριασµό διεθνούς οίκου µόδας. Πρόκειται για τον Οίκο Annina Dirndl, ο οποίος υπογράφει vintage δηµιουργίες σε θηλυκό ύφος. Οι συλλογές του περιλαµβάνουν φορέµατα που θυµίζουν άλλη εποχή. Μιλάµε για custom made και ready to wear δηµιουργίες, που έχουν ως έµπνευση τις ελβετικές Αλπεις.

Η σχεδιάστρια Annina Pfuel είναι δηµιουργική διευθύντρια, ενδυµατολόγος και σκηνογράφος για παραγωγές όπερας, µουσικών βίντεο, ταινιών και µόδας. Με καταγωγή από τη Βαυαρία, έχει αποκαλύψει πως χρησιµοποιεί την υψηλότερη ποιότητα υφασµάτων, που παράγονται µε τον παραδοσιακό τρόπο στην Αυστρία και τη Γερµανία. Καθόλου παράξενο λοιπόν που τα ρούχα της έχουν κερδίσει την αφρόκρεµα της ευρωπαϊκής ελίτ, ανάµεσά τους τη Μαρί Σαντάλ και τη Μαρία-Ολυµπία.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Secret στις 19 Φεβρουαρίου 2022

Πηγή: Parapolitika.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου