Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τζένιφερ Λόπεζ: Το τρυφερό βίντεο που δημοσίευσε για τα γενέθλια των παιδιών της (Βίντεο)

Ο Μαξ και η Έμι, έκλεισαν τα 14.

Τα 14 τους χρόνια έκλεισαν τα δίδυμα παιδιά της Τζένιφερ Λόπεζ. Η Λατίνα σταρ μάλιστα τους ευχήθηκε για τα γενέθλια τους, δημόσια με ένα συγκινητικό βίντεο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ο Μαξ και η Έμι, που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Μαρκ Άντονι, είχαν τα γενέθλια τους εχθές και η Τζένιφερ Λόπεζέγραψε κάτω από το βίντεο που δημοσίευσε: «Οπότε αυτά είναι τα 14α γενέθλια. Μωρά μου, ηλιαχτίδες μου, αγάπες μου. Τα πιο χαρούμενα γενέθλια στις δύο “καρύδες” μου», έγραψε στην αρχή του κειμένου.«Μου διδάξατε το πραγματικό νόημα της ζωής και με αλλάξατε για πάντα με τον πιο απίστευτο τρόπο», συνέχισε η τραγουδίστρια.

Φυσικά μέσα στο μήνυμά της είχε και μια αναφορά στην ιδιαιτερότητα της χθεσινής ημέρας, κατά την οποία η ημερομηνία διαβαζόταν με τον ίδιο τρόπο και από αριστερά και από τα δεξιά. «Λένε πως η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί κάτι πολύ ιδιαίτερο, μια ευκαιρία για αναγέννηση, μια μοναδική στιγμή για την ανθρωπότητα.

Για εμένα δεν είναι θαύμα μόνο σήμερα, καθώς αυτή την ημέρα πριν 14 χρόνια σηματοδότησε την αρχή της ζωής μου»,  έγραψε και έκλεισε το μήνυμά της γράφοντας πως αγαπά πολύ τα παιδιά της, τώρα και για πάντα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου