Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μαρίνα Σάττι: «Ντρεπόμουν να έρθει ο μπαμπάς μου στο φροντιστήριο γιατί είναι μαύρος στο δέρμα» (Βίντεο)

“Τα Χριστούγεννα, που πήγα στην Κρήτη, κάναμε μια συνάντηση με τους συμμαθητές μου κι ένας συμμαθητής μου είδε μια συνέντευξή μου και μου ζήτησε συγγνώμη για το πως με αποκαλούσε” δήλωσε η Μαρίνα Σάττι.

Η Μαρίνα Σάττι ήταν καλεσμένη στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για το πως ένιωθε με τα σχόλια που υπήρχαν λόγω της καταγωγής της.

«Δεν ξέρω αν ήταν τόσο έντονο αυτό που είχα βιώσει από το εξωτερικό μου περιβάλλον ή αν εγώ το βίωνα τόσο έντονα και δραματικά. Ντρεπόμουν κι από μόνη μου να έρθει ο μπαμπάς μου και να με πάρει από το φροντιστήριο γιατί είναι μαύρος στο δέρμα και δεν ήταν συνηθισμένος ειδικά τότε και στην Κρήτη. Η γιαγιά μου από το Ηράκλειο ήταν η πρώτη φορά που έβλεπε μαύρο άνθρωπο στη ζωή της από κοντά και θαυμάζω τη μαμά μου που έκανε μια προοδευτική κίνηση για εκείνη την εποχή» ανέφερε η Μαρίνα Σάττι.

https://youtu.be/RwiSNywG-wE

«Δεν ξέρω αν τα παιδάκια στο σχολείο στο λένε για να σε πληγώσουν. Τα Χριστούγεννα, που πήγα στην Κρήτη, κάναμε μια συνάντηση με τους συμμαθητές μου κι ένας συμμαθητής μου είδε μια συνέντευξή μου και μου ζήτησε συγγνώμη για το πως με αποκαλούσε» είπε η Μαρίνα Σάττι.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου