Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κέιτι Πέρι: To τρυφερό φιλί στον Ορλάντο Μπλουμ με το φόρεμα της Celia Kritharioti (Φωτο)

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ

μοιράστηκε με τους θαυμαστές του στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία ανταλλάσσει ένα γλυκό φιλί με την αγαπημένη του, Κέιτι Πέρι, βάζοντας για λεζάντα κόκκινες καρδιές.

Εκτός από το φιλί του ερωτευμένου ζευγαριού, όλοι παρατήρησαν ότι το υπέροχο φόρεμα της διάσημης τραγουδίστριας είναι σχεδιασμένο από την ταλαντούχα σχεδιάστρια Σίλια Κριθαριώτη.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια μόδας, μόλις είδε την συγκεκριμένη φωτογραφία με τη δημιουργία της, την αναδημοσίευσε στο λογαριασμό του οίκου Celia Kritharioti στο Instagram, σημειώνοντας: «Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό στη ζωή από την αγάπη. Η Κέιτι Πέρι λάμπει μέσα στην couture τουαλέτα της. Το πιο όμορφο ζευγάρι! Σε ευχαριστώ Ορλάντο Μπλουμ για την όμορφη φωτογραφία».


Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το φόρεμα της Κέιτι Πέρι είναι μια μαύρη δημιουργία Celia Kritharioti με ροζ balloon sleeves από την κολεξιόν «Pas De Deux» Autumn/ Winter ’19-’20.

Τέλος, ας σημειώνουμε ότι ο Ορλάντο Μπλουμ έκανε πρόταση γάμου στην Κέιτι Πέρι το 2019, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μία κόρη, ενός έτους, την Daisy Dove.

     

    Δείτε επίσης

    MediaNews

    Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

    Reality

    Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

    Τηλεόραση

    Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου