Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κόρτνεϊ Κοξ: «Ο Μάθιου Πέρι πίεζε πολύ τον εαυτό του στο Friends, για να είναι αστείος»

Τσάντλερ

Ο αγαπητός ηθοποιός ένιωθε υποχρεωμένος, να κάνει το κοινό και τους ανθρώπους της παραγωγής να γελούν, υποστηρίζει η συμπρωταγωνίστριά του
Ο Μάθιου Πέρι αγαπήθηκε όσο κανείς, μέσα από τον κωμικό ρόλο του Τσάντλερ στα «Φιλαράκια».

Ο Τσάντλερ Μπινγκ, ήταν ένας χαρακτήρας με επιτυχημένο μπλακ χιούμορ και έξυπνα αστεία, τα οποία μέχρι και σήμερα κυκλοφορούν και προκαλούν γέλιο.

Ωστόσο, η Κόρτνεϊ Κοξ δήλωσε πρόσφατα, ότι ο συμπρωταγωνιστής της, πίεζε πολύ τον εαυτό του για να μπορέσει να κάνει τον Τσάντλερ αστείο.

Η 57χρονη, που γνωρίσαμε, μέσα από τον ρόλο της Μόνικα, υποστηρίζει ότι ο Πέρι ένιωθε υποχρεωμένος να κάνει κοινό και παραγωγή, να ξεκαρδίζονται.

Πιο συγκεκριμένα, είπε στους Sunday Times: «Ήταν μεγάλη η πίεση που άσκησε στον εαυτό του. Σκέψου πόσο πολύ βασίστηκε σε αυτό για τη δική του αυτοεκτίμηση», ενώ για την περιπέτεια που είχε με την υγεία του ο Μάθιου Πέρι, η ίδια σχολίασε: «Απλώς αγωνίστηκε για λίγο. Νομίζω ότι τα πάει περίφημα τώρα».

 

 

Στο μεταξύ, η Κοξ ανέφερε, ότι απολαμβάνει πολύ, να βρίσκεται με τους πρώην συμπρωταγωνιστές της και πως δεν βαριέται καθόλου να θυμούνται όλοι μαζί, ιστορίες από τα γυρίσματα της σειράς.

«Αυτό ήταν ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής μου», είπε και πρόσθεσε: «Νιώθω τόσο τυχερή που έπαιξα στη σειρά και πέρασα τόσα πολλά μέσα σε αυτά τα 10 χρόνια».

Για τη σχέση της με τους πρώην συμπρωταγωνιστές της, η Κοξ συμπλήρωσε: «Είμαστε πολύ άνετα μεταξύ μας. Έχουμε μοιραστεί τόσες στιγμές μαζί και γελάμε πολύ. Το γέλιο της Λίζας είναι το πιο περίεργο γέλιο που έχω ακούσει ποτέ. Είναι αξιολάτρευτο. Κάνουμε και βαθιές συζητήσεις, αλλά έχουμε και πολύ ανόητες στιγμές».

Υπενθυμίζεται, ότι ο Μάθιου Πέρι θα εκδόσει σε λίγο καιρό την αυτοβιογραφία του, στην οποία θα μιλά για άγνωστα σκηνικά που συνέβησαν στα «Φιλαράκια» και την προσωπική του εμπειρία από την σκοτεινή περίοδο των εξαρτήσεων και των καταχρήσεων.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου