Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Liam Ireland: Ο πρωταγωνιστής της Γης της Ελιάς αποκαλύπτει το παρασκήνιο της συμμετοχής του

Η καραντίνα τον έκανε να επιστρέψει στη χώρα του και μετά από ένα μήνυμα του Αντρέα Γεωργίου τον βλέπουμε στην καθημερινή σειρά «Η Γη της Ελιάς».

O Liam Ireland πρώτη φορά ασχολήθηκε με την υποκριτική στα 16 του και έναν χρόνο αργότερα βρέθηκε σε μια αγγλόφωνη θεατρική ομάδα που τον βοήθησε να προετοιμαστεί για τις σπουδές του.

Μετά έφυγε και δραστηριοποιήθηκε στην αγγλική πρωτεύουσα για τέσσερα χρόνια. Η καραντίνα τον έκανε να επιστρέψει στη χώρα του και μετά από ένα μήνυμα του Αντρέα Γεωργίου τον βλέπουμε στην καθημερινή σειρά «Η Γη της Ελιάς».

Έλαβες ξαφνικά μεγάλη δημοσιότητα, όμως παραμένεις ταπεινός.

«Ποτέ δεν μου άρεσε να μειώνω άλλους ανθρώπους για να φαίνομαι εγώ ανώτερος. Προτιμώ να τους ανεβάζω γιατί αυτό ανεβάζει και εμένα ψυχολογικά. Γενικότερα όμως δεν θεωρώ πως κάνω κάτι ξεχωριστό. Καταλαβαίνω αυτό που γίνεται με τους ανθρώπου που λαμβάνουν προβολή, υπάρχει μια λογική που τους αναγκάζει να νομίζουν ότι είναι το επίκεντρο του κόσμου, όμως εγώ δεν είμαι έτσι».

Ισχύει πως ο Αντρέας Γεωργίου σου έκανε πρόταση να παίξεις στη σειρά μέσω των social media;

«Και βέβαια ισχύει. Ήταν η περίοδος της δεύτερης καραντίνας όπου και σκεφτόμουν πώς θα επιστρέφω στην Αγγλία, όπου και δούλευα στο θέατρο. Για την ακρίβεια από εκεί ξεκίνησα. Τότε ο Αντρέας μου έστειλε μήνυμα και τα πλάνα μου άλλαξαν».

Πώς αλήθεια σε ανακάλυψε εκείνος;

«Ξεκινώντας, να πω πως αυτό το επάγγελμα έχει να κάνει με την τύχη. Είχαμε έναν κοινό γνωστό, ο οποίος και μίλησε στον Αντρέα για εμένα και τη μικρή μου πορεία στην Αγγλία. Εκείνος αμέσως ανταποκρίθηκε και μου έστειλε μήνυμα. Τον Αντρέα τον γνώριζα μέσα από τις δουλειές του, άρα όταν μου έστειλε το μήνυμα, σοκαρίστηκα».

Του είπες ότι δεν είχες δουλέψει ξανά στην Ελλάδα;

«Και όχι μόνο αυτό. Του είπα και πως τα Ελληνικά μου δεν ήταν καλά καθώς στο σπίτι μου μιλούσαμε αγγλικά. Το πρόβλημα μου λοιπόν δεν ήταν η άρθρωση αλλά το ότι δεν κατανοούσα αυτά που διάβαζα και δεν μπορούσα να τα αποδώσω. Εκείνος όμως με εμπιστεύτηκε κι εγώ αμέσως για να ανταποκριθώ ξεκίνησα μαθήματα ορθοφωνίας. Και ακόμα τα Ελληνικά μου δεν έχουν έρθει στο επίπεδο που πρέπει».

Στενοχωρήθηκες με τα σχόλια που σου έκαναν στην αρχή της σειράς;

«Καθόλου. Δεν μου αρέσει να με παινεύουν. Τέτοιες κριτικές θέλω στη ζωή μου για να κινητοποιούμαι».

Ο Στέφανος, ο ήρωας που σου πρότεινε τότε ο Αντρέας, πως σου φάνηκε; Ηλιακά είστε κοντά, όμως τι άλλο κοινό μπορεί να έχετε;

«Τίποτε άλλο. Δεν έχουμε κοινά, όμως τον καταλαβαίνω. Τον αγαπάω αυτόν τον ήρωα γιατί είναι πολύ συναισθηματικός χαρακτήρας και ό,τι κάνει, το κάνει πάντα για τους άλλους. Ποτέ δεν κάνει κάτι για τον εαυτό του».

Με τη μητέρα του είναι κοντά, όμως όχι με τον πατέρα του.

«Ξέρει ότι ο πατέρας του είναι πιο δυνατός σε σχέση με τη μητέρα και αυτός είναι ο λόγος που είναι πιο απόμακρος μαζί του. Προσπαθεί να στηρίξει τη μητέρα του με τον τρόπο που εκείνος θεωρεί σωστό. Προσπαθεί να της δίνει κουράγιο και ας μην είναι τόσο σωστό να ασχολείται τόσο πολύ μαζί της».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου