Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Οι πιο κομψοί τρόποι να φορέσετε τα δερμάτινα παντελόνια της σεζόν

Μαζί με το πολυφορεμένο μας τζιν και το κλασικό λευκό πουκάμισο, που καταφέρνει να μας βγάζει πάντα ασπροπρόσωπες, το δερμάτινο παντελόνι συγκαταλέγεται στα βασικά κομμάτια-κλειδιά που έχουν καταφέρει να αποδείξουν την αξία τους στο πέρασμα του χρόνου. Η κλασική και συνάμα ανατρεπτική του σιλουέτα μάς πρωτοσυστήθηκε τη δεκαετία του 50′ ως κεντρικό κομμάτι της «στολής» των μοτοσικλετιστών, λίγο πριν γίνει βασικός εκπρόσωπος της punk και rock ‘n’ roll μουσικής σκηνής στα 70s και τα 80s. Σήμερα, κάποιες δεκαετίες μετά, το cult αισθησιακό κομμάτι παραμένει πιο επίκαιρο από ποτέ, ενώ αποκτά μία πιο σοφιστικέ και μοντέρνα αισθητική.

Τις τελευταίες σεζόν οι σχεδιαστές κινήθηκαν προς μία πιο χαλαρή σιλουέτα, που αποπνέει ένα αίσθημα άνεσης και coolness. Από τη νέα εποχή των δερμάτινων παντελονιών δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τις χαμηλοκάβαλες σιλουέτες που γέμισαν τις πασαρέλες της άνοιξης και μας ταξίδεψαν στην glam εποχή των 00s. Ξεχωρίσαμε το patchwork κάπρι σε καφέ τόνους από Acne Studios, όπως και το φλούο ροζ από Blumarine. Η αναβαθμισμένη εκδοχή τους διακρίνεται εξαιτίας της άνεσης και της ευελιξίας που προσφέρει. Τα παντελόνια είναι πλέον φτιαγμένα από μαλακά υλικά, που καθιστούν την εφαρμογή πολύ πιο άνετη και ευχάριστη, ενώ δεν μπορούμε να παραλείψουμε το γεγονός πως τις περισσότερες φορές κατασκευάζονται από vegan δέρματα.

Kρατήστε σημειώσεις και προετοιμαστείτε να δημιουργήσετε τους πιο εξελιγμένους συνδυασμούς. Τα It girls του Instagram τα προτιμούν συνδυασμένα με κασμιρένια πουλόβερ, μακριές καμπαρντίνες, λευκά αθλητικά και μίνι τσάντες, ενώ δεν είναι λίγες αυτές που τολμούν να επιλέξουν ένα χρωματιστό σχέδιο (ενδεχομένως πράσινο ή μοβ). Εννοείται πως εκτός από τα μαύρα και τα πολύχρωμα, ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας έχουν και αυτά σε εκρού και ταμπά αποχρώσεις. Τα τελευταία μπορούν πολύ εύκολα να γίνουν το βασικό κομμάτι ενός look με western στυλ, αρκεί να φορεθούν με καουμπόικες μπότες και καφέ αξεσουάρ.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε κάποιες από τις ωραιότερες εμφανίσεις των φασιονίστα για να πάρετε έμπνευση:

 

,

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aimee Song (@aimeesong)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LINE MEYER (@linemeyers)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nina Sandbech (@ninasandbech)

 

 

Πηγή: marieclaire.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου