Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Eurovision 2022 – Αμάντα Γεωργιάδη: «Κοιτάζω τα στοιχήματα που μάς θέλουν 2η θέση»

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε την Αμάντα Γεωργιάδη που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η νεαρή τραγουδίστρια που βρέθηκε στη Σύμη για τις ανάγκες των γυρισμάτων του video clip της, μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή, ενώ αποκάλυψε και το πρόσωπο για το οποίο είχε γράψει το συγκεκριμένο τραγούδι. «Στα γυρίσματα του videoclip περάσαμε πολύ καλά, η Σύμη ήταν τέλεια και πιστεύω και θέλω να βγει ένα καλό αποτέλεσμα», είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

Σχετικά με την προσωπική της ζωή, η Αμάντα Γεωργιάδη αποκάλυψε: «Με το αγόρι μου είμαστε μαζί ενάμισι χρόνο. Το τραγούδι το έγραψα πριν από ένα χρόνο μετά από έναν δύσκολο χωρισμό. Δεν το έγραψα για τη Eurovision, αλλά για το άλμπουμ μου.

Αναφορικά με τα στοιχήματα που την θέλουν να βρίσκεται στη δεύτερη θέση, η Αμάντα Γεωργιάδη δήλωσε: «Το είδα αλλά η ομάδα μας λέει πως δεν πρέπει να βλέπω τα στοιχήματα, αλλά δεν μπορώ γιατί με κάνουν tag στο Instagram. Νομίζω όμως πως είναι πολύ νωρίς».

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου