Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γιώργος Κωνσταντίνου – Τάκης Παπαματθαίου: Μία συνάντηση «κορυφής» στην παράσταση «Η παγίδα» (Βίντεο)

Οι Γιώργος Κωνσταντίνου και Τάκης Παπαματθαίου πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Η παγίδα» και αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της ζωής τους.

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου μίλησε για την παράσταση που πρωταγωνιστεί, αλλά και την επιτυχημένη πορεία του στο θέατρο.

«Είμαστε ευτυχισμένοι που παίζουμε στην παράσταση «Η παγίδα». Το έργο αυτό το αγαπάμε πολύ. Η ζωή μου στο θέατρο ήταν λίγο άτσαλη. Δεν ακολούθησα ποτέ ένα συγκεκριμένο «δρόμο» και έπαιζα όλα τα είδη θέατρου. Ο Κώστας Βούτσας μου είχε πει ότι δεν θα κάνω καριέρα στην Ελλάδα αν δεν «τυποποιηθώ» στο θέατρο πάντα ήμουν τίμιος πάνω στη σκηνή γι’ αυτό δεν αποστρακίστηκα από τη δουλειά αυτή», ανέφερε αρχικά.

«Οι παλιές ταινίες που βλέπει σήμερα ο κόσμος, εκείνη την εποχή που παίζονταν δεν έκαναν ούτε θρίαμβο ούτε μεγάλη επιτυχία. Κάποια στιγμή, είπαν ότι δεν «πουλάω» και υστέρα από 16 ταινιες που έκανα, έμεινα εκτός κινηματογράφου. Εγώ μέσα από την τηλεόραση πέρασα στη συνείδηση του κόσμου. Εκείνο όμως οπού ρίζωσα πολύ βαθιά ήταν το θέατρο. στο βιβλίο μου μίλησα και για το πάθος που είχα για τον τζόγο, προκειμένου να γινώ «παράδειγμα» και να γλιτώσω κάποιον», συμπλήρωσε σχετικά με την μακρόχρονη πορεία του στο θέατρο και τον κινημαστογράφο, αλλά και για τον εθισμό που τελικά ξεπέρασε.

«Το κεφάλαιο METOO δεν πρέπει να κλείσει – Είχα τσακωθεί πολλές φορές με τον Πέτρο Φιλιππίδη»
Ο Τάσος Παπαματθαίου τοποθετήθηκε σχετικά με το θέατρο αλλά και το METOO.

«Το έργο «Η παγίδα» έχει κάνει διεθνή καριέρα και το θεωρώ εφάμιλλο των γνωστών έργων της Αγκάθα Κρίστι. Στα επαγγελματικά μου δεν έχω πέσει σε παγίδες γιατί φρόντιζα τις επιλογές που κάνω. Στην προσωπική μου ζωή έχω «παγιδευτεί». Έχω δώσει στο παρελθόν χρήματα και τα έχω χάσει . Το κεφάλαιο «me too» δεν πρέπει να κλείσει. Το σύστημα έχει πολλά «κεφάλια» και αποκεφαλίζοντας τα ξαναβγαίνουν, όπως η λερναία ύδρα», ανέφερε ο ηθοποιός.

«Έχω συνεργαστεί με τον πτερό Φιλιππίδη και ήταν πολύ δύσκολος χαρακτήρας. Είχα «πλακωθεί» πολλές φορές μαζί του.

Στην εκπομπή «Μεταξύ μας» είχα πάει στη θέση της Σοφίας Βόσσου, ενώ ως εκπομπή ήμασταν πρώτοι, δεν μπορώ να πω ότι η συνεργασία μου με την Έλντα Πανοπούλου ήταν ευτυχής συγκυρία», κατέληξε λέγοντας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου