Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Χορταρέας: Έβγαλε τα ράσα και επιστρέφει στην τηλεόραση – Τι λέει για την εμπειρία του ως ιερέας (Βίντεο)

Ο Νίκος Χορταρέας μετά από τέσσερα χρόνια που άφησε τα εγκόσμια και χειροτονήθηκε ιερέας επιστρέφει στην αστρολογία και στην τηλεόραση.

Η είδηση ότι ο Νίκος Χορταρέας εγκατέλειψε την τηλεόραση από την οποία είχε γίνει γνωστός για τις αστρολογικές του προβλέψεις για να γίνει ιερέας είχε σκάσει σαν βόμβα πριν από τέσσερα χρόνια. Πολλοί ήταν αυτοί που τον αναζητούσαν για μια δήλωση ή μια φωτογραφία, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο Νίκος Χορταρέας ιερουργούσε στον Λαγκαδά ως πατέρας Κυπριανός με πολλούς να αναρωτιούνται εάν όντως είχε χειροτονηθεί ιερέας.

Σήμερα τέσσερα χρόνια μετά, ο Νίκος Χορταρέας αφήνει πίσω του την εκκλησία και γυρνά στα παλιά του λημέρια. Ξεκινά εκπομπές στην τηλεόραση σε αυτό που ο ίδιος λέει ότι είναι πολύ καλός: Στο να λύνει μάγια.

«Είχα την ανάγκη να κάνω μία στροφή, κάτι διαφορετικό. Αυτό για διάφορους λόγους τελείωσε. Έκανα λυσίματα, στην εκκλησία όπως και στην αστρολογία. Έγινα ιερέας επειδή έφυγε η μητέρα μου από τη ζωή. Σταμάτησα μέχρι να το ξεπεράσω, είχα το χαρτί, είχα όλα τα προσόντα για να γίνω ιερέας. Ο μητροπολίτης που με χειροτόνησε, συγχωρέθηκε, οπότε πριν συγχωρεθεί δεν πρόλαβε να υπογράψει τα χαρτιά. Ο νέος δεσπότης δεν υπέγραψε τα χαρτιά γιατί δεν με είχε χειροτονήσει αυτός»,ανέφερε αρχικά ο Νίκος Χορταρέας.

«Με ήξερε ο κόσμος, και δεν είχε κανένα απολύτως παράπονο από μένα», δήλωσε σχετικά με τα συναισθήματα του κόσμου, όταν έμαθαν ότι λειτουργούσε εκείνος στην εκκλησία.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου