Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Νίκος Ορφανός: Στην πολιτική αντιλήφθηκα ότι δεν ταιριάζω και δεν έχω τις δυνάμεις

Ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός μίλησε για την πολιτική σαν πρώην βουλευτής, καθώς και για την κακή συμπεριφορά σκηνοθέτη απέναντί του – «Είχε λόξα, ανεξήγητη παθολογία, με έβρισε ενώπιον όλου του θιάσου».

Συγκλονίζει ο Νίκος Ορφανός για την κακοποιητική συμπεριφορά που δέχθηκε.

Στην κάμερα του «Happy Day» μίλησε ο Νίκος Ορφανός με αφορμή τη συμμετοχή του στη νέα σειρά του Alpha. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην ενασχόληση του με την πολιτική καθώς και την άσχημη συνεργασία που είχε με σκηνοθέτη στο παρελθόν.

Ο σκηνοθέτης που τον στιγμάτισε

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Ορφανός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στους περισσότερους όλο και κάτι έχει συμβεί στο θέατρο. Ήμουν σε ωριμότητα και θέση όμως να το διαχειριστώ, πολλοί συνάδελφοι δεν μπορούν να χειριστούν εύκολα κάτι τέτοιο γιατί δεν έχουν άλλη επιλογή. Δεν είναι εύκολο να φύγεις από μια δουλειά όταν έχει ξεκινήσει η σεζόν και να μείνεις άνεργος χωρίς να έχεις να πληρώσεις τα προς το ζην».

«Για μια δική του λόξα, για μια παθολογία ανεξήγητη του σκηνοθέτη με είχε βρίσει για μια ολιγόλεπτη καθυστέρηση όταν είχα πάει στην πρόβα που είχε κάνει πριν την ολοκληρωμένη παράσταση. Μου είχε φερθεί άσχημα ενώπιον όλου του θιάσου. Το ξεπέρασα, όμως, είναι πάρα πολλά χρόνια από τότε».

Για την κεντρική πολιτική σκηνή

«Όταν παίρνεις την απόφαση να μπεις στην πολιτική ξέρεις ότι μπαίνεις σε μια αρένα, ένα συγκυριακό πεδίο. Δεν απογοητεύομαι εύκολα γιατί δεν βάζω ποτέ ψηλά τον πήχη, απλώς μπαίνοντας στην κεντρική πολιτική σκηνή αντιλήφθηκα ότι δεν ταιριάζω και δεν έχω τις δυνάμεις» συμπλήρωσε ο Νίκος Ορφανός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου