Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μπέλα και Τζίτζι Χαντίντ: Ποζάρουν γυμνές για τη νέα καμπάνια της Ντονατέλα Βερσάτσε (Φωτό)

Η Κλόντια Σίφερ αποθέωσε στο Instagram τα μοντέλα, ανεβάζοντας μια φωτογραφία και από τη δική της φωτογράφιση για τον οίκο, με τον Σιλβέστερ Σταλόνε

Ντονατέλα Βερσάτσε το τελευταίο διάστημα λανσάρει τη νέα συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 του Versace, στην οποία συμμετέχει και η ίδια ως μοντέλο, την παράσταση ωστόσο όπως φαίνεται, «κλέβουν» οι Μπέλα και Τζίτζι Χαντίντ.

Η σχεδιάστρια μόδας ανέβασε πριν μερικές ώρες στο Instagram, μια φωτογράφιση που πρωταγωνιστούν τα διάσημα μοντέλα, και το παγκοσμίου φήμης μοντέλο των 90s, Κλόντια Σίφερ, έσπευσε να αναδημοσιεύσει την εικόνα, μαζί με τη φωτογράφιση που είχαν κάνει το 1995, με τον Σιλβέστερ Σταλόνε, για τον οίκο, γράφοντας: «Tότε και τώρα, κάποια πράγματα δεν τελειώνουν ποτέ. Το λατρεύω τόσο πολύ 😘».

Στη συγκεκριμένη φωτογράφιση, που θεωρείται θρυλική μέχρι σήμερα, η Σίφερ με τον Σταλόνε πόζαραν γυμνοί στον φακό του κορυφαίου πορτρετίστα και φωτογράφου μόδας, Ρίτσαρντ Άβεντον.

fsddsvd

Η φωτογράφιση είχε γίνει για λογαριασμό της home collection του Τζάνι Βερσάτσε, οπότε για τον λόγο αυτό χρησιμοποιήθηκαν αντικείμενα της συλλογής για να καλυφτούν τα επίμαχα σημεία τους, ενώ η Σίφερ κρατούσε στο χέρι της ένα δαγκωμένο κόκκινο μήλο, σαν άλλη Εύα.

Η Ντονατέλα Βερσάτσε, απάντησε με σχόλιο στην ανάρτηση της Σίφερ, πως θα είναι για πάντα έμπνευση και πως χαίρεται πολύ που της αρέσει.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου