Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σταντικάι: Μεγάλος έρωτας και συγκατοίκηση- Ένα βήμα πιο κοντά ο γάμος

Ο Χρήστος Σαντικάι δηλώνει φουλ ερωτευµένος µε τη Λάουρα και ετοιµάζονται για το µεγάλο βήµα στη σχέση τους

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι έκαναν το επόµενο βήµα στη σχέση τους.

Η πανέµορφη παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής-συνθέτης και παραγωγός µένουν κάτω από την ίδια στέγη στο κέντρο της Αθήνας. Οι δυο τους ζουν τον απόλυτο έρωτα και µάλιστα η Λάουρα δήλωσε ότι σκέφτονται τον γάµο.

Η πρόταση δεν έχει έρθει, αλλά, σύµφωνα µε πληροφορίες, βρίσκεται στα σκαριά. Ο γνωστός τραγουδιστής µίλησε αποκλειστικά στο «S» για τη γυναίκα της ζωής του: «Είµαστε ερωτευµένοι µε τη Λάουρα και ζούµε υπέροχα. Αυτό που θαυµάζω είναι η όρεξή της για δουλειά.

Άλλωστε, λέω στην ίδια ό,τι µου αρέσει πάνω της. Ακόµα δεν έχει γίνει η πρόταση γάµου, αλλά είναι κάτι που το σκεφτόµαστε πολύ σοβαρά. Ακόµα δεν είναι επίσηµα. Είµαι πολύ ερωτευµένος µε τη Λάουρα και είµαι πάρα πολύ καλά. ∆εν είναι µόνο η κοπέλα µου, είναι και φίλη µου, είναι όλα µαζί».

Από την άλλη, η Λάουρα έχει δηλώσει για τον σύντροφό της σε συνέντευξή της: «Με τον Χρήστο Σαντικάι δεν υπήρχε επίσηµο ραντεβού κατά τον πρώτο µήνα της σχέσης µας. Μετά από έναν µήνα µε έβγαλε κι επίσηµα. Ήµασταν µια παρέα, περνούσαµε αρκετό χρόνο µαζί και µέσα από την παρέα εξελίχθηκε κάπως αυτό το love story.

∆εν θέλαµε σε καµία περίπτωση να χαλάσει η φιλία µας, αλλά ούτε και η παρέα. Μέχρι να το δούµε µεταξύ µας, το κρατήσαµε µία εβδοµάδα κρυφό και µετά βλέπαµε τα παιδιά να χοροπηδάνε από τη χαρά τους επειδή τα βρήκαµε».

Ο Χρήστος αυτήν την περίοδο εµφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο «Lido» µαζί µε τον Γιώργο Τσαλίκη, τον STAN και τον Μανώλη Κονταρό. Παράλληλα, πριν από λίγες ηµέρες κυκλοφόρησε το νέο του κοµµάτι, «Ενα τηλέφωνο», σε δική του µουσική και στίχους του Γρηγόρη Βαξαβανέλη. Αξίζει να σηµειώσουµε ότι ο Χρήστος Σαντικάι υπογράφει το τραγούδι της χρονιάς «Εµένα ν’ ακούς» του Νίκου Οικονοµόπουλου.

*Δημοσιεύθηκε στο Secret στις 12/02/2022

Πηγή: Parapolitika.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου