Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Νεκτάριος Σφυράκης: Εκείνη την εποχή τα κανάλια θα μου έκαναν και την κηδεία (Φωτό)

Η μεγάλη επιστροφή, η δουλειά του ασφαλιστή και το ατύχημα που κατάφερε να κρύψει από τα media 17 χρόνια!

Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος! Ένας άνθρωπος με κοινωνικές ευαισθησίες και  δωρητής οργάνων, και φίλος του συλλόγου φίλων για παιδιά με καρκινοπάθειες ΕΛΠΙΔΑ Αγωνιστής, ταλαντούχος που δεν το βάζει ποτέ κατω! Ο Νεκτάριος Σφυράκης επιστρέφει με ένα πού δυνατό τραγούδι, μιλάει στην Σπυριδούλα Τριάντου και την εφημερίδα OnTime για  τη ζωή του, για το ατύχημα που δεν έμαθε ποτέ κανείς και για τον χώρο των media

Νεκτάριε μας ξανασυστηνεσαι ύστερα από αρκετό καιρό …επιστρέφεις; 

Ναι,  το «Αν δεν έχεις αμαρτίες» είναι άλλη μια απόπειρα να επικοινωνήσω ξανά  με το κοινό μου… πράγμα που μου έχει λείψει. Είναι μια μπαλάντα από αυτές που πιστεύω θα αγαπήσει ο κόσμος. Ένα τραγούδι που αφορά στην τραγικότητα που ενέχει οποίος βουτήξει στην αγάπη μέχρι το λαιμό, τον πόνο, την αμαρτία και  τη λύτρωση. Οι  στίχοι, η μουσική, η ενορχήστρωση και η παραγωγή όλα δικά μου.

unnamed__1_

 

Συνεχίζεις και εργάζεσαι ως ασφαλιστής για να ζήσεις την οικογένειας  σου.

Υπάρχω και σαν ασφαλιστικός σύμβουλος, είναι αλήθεια ένα αντικείμενο το οποία αποτυπώνει την πλήρη έννοια της λέξης του να είσαι “χρήσιμος “στον συνομιλητή σου αφού σου εμπιστεύεται τη διαχείριση των χρημάτων του. Ο μεγάλος όγκος του κόσμου το χειροκροτεί με την έννοια ότι βλέπει ότι ο Νεκτάριος που έχει γνωρίσει  δρα με την ίδια ειλικρίνεια και τιμιότητα. Πιστοποιεί για άλλη μια φορά ότι ούτε εμμονές έχω με την εικόνα μου ούτε έχω βάλει πάνω μου την ετικέτα “εγώ είμαι τραγουδιστής, σιγά μην κάνω κάτι άλλο, τι θα πει ο κόσμος; ” Δεν μου χάρισε κάνεις τίποτα. Ότι βλέπεις, ότι ξέρεις,  είναι απόλυτα δουλειά, πίστη, στόχος, συνέπεια, πειθαρχία.

unnamed__2_

Έχεις παράπονο απο τα media; Νιώθεις πως σε «ξέχασαν» για ένα διάστημα;

Ναι έχω. Υπηρέτησα  έντονα στα μουσικά πράγματα. Τα media βεβαία κάνουν τη δουλειά τους ..πάντα αυτό έκαναν… και  εμείς βέβαια τη δική μας. Όσο πιο υποψιασμένος είσαι για αυτή τη φιλοσοφία τόσο πιο κερδισμένος βγαίνεις και χωρίς παράπονα και εμμονικα  ψυχολογικά προβλήματα. Τα media σε ξεχνάνε αν θες να σε ξεχάσουν. Εγώ απλά θέλω να υπάρχω κυρίως όταν έχω να προσθέσω κάτι. Να πω κάτι. όχι έτσι χωρίς λόγο. Το βαριέμαι όλο αυτό το δήθεν γκλαμουριλικι απλά και μόνο για να με βλέπει ο κόσμος αλλα και όλους αυτούς τους ανοργασμικούς  γκλαμουρολουσατους τραχανάδες που υπάρχουν ..απλά και  μόνο για να φαίνονται. Έλεος δηλαδή μπορώ να υπάρχω και με την απουσία μου.

unnamed__3_

Σε ποια εκπομπή δεν θα πήγαινες  ποτέ και ποια πιστεύεις είναι απο εκείνες που σου ταιριάζουν;

Δεν θα πήγαινα ποτέ  σε εκπομπές τύπου Power of Love (tragic….με την πιο επιεική φράση που θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω). Σίγουρα θα μου ταίριαζε ένας ρόλος σε μια κριτική επιτροπή …σε κάποια μουσική πρόταση.

Πέρασες και μια δύσκολη προπέτεια με την υγεία  σου  καθώς έδωσες μεγάλη μάχη με τον καρκίνο και τη κέρδισες. Σκέφτηκες εκείνη τη περίοδο το θάνατο;

Εννοείται ότι το κακό σενάριο ήταν το πρώτο το οποίο και απομάκρυνα αμέσως. Ήθελα να αντιδράσω όσο το δυνατόν γρηγορότερα πρακτικά, όσον αφορά την επέμβαση πράγμα που έκανα και  εδώ πρέπει να ευχαριστήσω το γιατρό μου τον Ουρολόγο χειρουργό κο Παναγιώτου Εμμανουήλ ο οποίος διαχειρίστηκε όλη εκείνη την περίοδο  κρίσης όπου με τη μέθοδο της ρομποτικής χειρουργικής έφερε το βέλτιστο αποτέλεσμα.

unnamed__4_

 

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή μέχρι σήμερα που δεν θα ξεχάσεις μέχρι σήμερα;

Ήταν το 2004. Σε τροχαίο ατύχημα βγήκα από ένα κατεστραμμένο αυτοκίνητο με τέσσερα  κατάγματα στη λεκάνη και τέσσερα στη σπονδυλική στήλη. Έμεινα έξι  μήνες στο κρεβάτι ακίνητος. Έβλεπα ταβάνι. Όταν κατάφερα να σηκωθώ και να αλλάξω δωμάτιο από την κρεβατοκάμαρα στο σαλόνι νόμιζα ότι πάω εκδρομή.

Πως και δεν έγινε γνωστό κάτι τέτοιο;

«Δεν το άφησα να διαρρεύσει γιατί εκείνη την εποχή τα κανάλια θα μου έκαναν και την κηδεία. Ήμουν 6 χρόνια σε γυμναστήρια με προπονήσεις 4-5 μέρες την εβδομάδα. Ακόμα και σήμερα έχω θέματα αλλά όλα καλά…».

unnamed


*Δημοσιεύθηκε στην OnTime

Πηγή: Parapolitika.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00