Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Νικόλας Χαλκιαδάκης: Δεν είναι τόση η αναγνωσιμότητα για να με τρομάζει – Απολαμβάνω το ωραίο κομμάτι της (Βίντεο)

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε το Νικόλα Χαλκιαδάκη, τον κούκλο Κρητικό που μαγνητίζει τα βλέμματα στις σειρές που πρωταγωνιστεί, ο οποίος μιλάει για τα «περίεργα» μηνύματα που έχει δεχτεί και τις σχέσεις με διαφορά ηλικίας!

«Από το σχολείο ήμουν στη θεατρική ομάδα. Αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα που παίζω με ηθοποιούς όπως τον Γιώργο Καραμίχο», είπε ο νεαρός ηθοποιός ενώ πρόσθεσε ότι «Δεν είναι τόση η αναγνωσιμότητα για να με τρομάζει. Απολαμβάνω το ωραίο κομμάτι της».

«Είχα σχέσεις με μεγαλύτερες γυναίκες, οφείλεται στην επικοινωνία αυτό, αλλά και στις παρέες μου, οι φίλοι μου είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία. Αλλά μπορεί και να είναι τυχαίο, ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός», αποκάλυψε ο ίδιος για την προσωπική του ζωή.

«Υπάρχουν μηνύματα που με φέρνουν σε δύσκολη θέση, και δεν απαντάω. Μου στέλνουν κάποιες φορές μηνύματα άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας, υπάρχουν διάφοροι τύποι εκεί έξω», είπε ακόμα ο Νικόλας Χαλκιαδάκης.

Απαντώντας στο γιατί πήγε στην Ισπανία, ο ίδιος είπε ότι «Πήγα στην Ισπανία για Erasmus και εκεί έμαθα ισπανικά για μια κοπέλα που γνώρισα».

«Δεν έχω ξεκινήσει καν την δραματική σχολή. Έχω δεχτεί κάποιες περίεργες συμπεριφορές. Μου λένε “πώς και γιατί δουλεύεις στο χώρο;”. Η άποψή μου είναι ότι καθένας έχει τον τρόπο του και το δρόμο του που κάνει τα πράγματα. Θέλω να σπουδάσω, σκέφτομαι το εξωτερικό», είπε κλείνοντας ο ταλαντούχος ηθοποιός.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου