Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Θέλω να το σβήσω από το μυαλό μου, το έκανε σε όλο το θίασο»

«Ήταν κάτι ανεπίτρεπτο», λέει η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Στην εκπομπή «Love it» και τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο έδωσε συνέντευξη η Μίρκα Παπακωνσταντίνου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε τις τηλεοπτικές σειρές που συμμετείχε, το Σόι σου, αλλά και την ψυχολογική βία που έχει δεχτεί επί σκηνής.

«Έχω κάνει πολλές επιτυχίες στην τηλεόραση, αλλά και πολλές αποτυχίες. Δεν υπήρξε επίσημη εξήγηση για το λόγο που σταμάτησε το Σόι σου. Δεν έχουμε πάρει μια σαφή απάντηση. Το 1981 έπαιξα στο θέατρο με τη Μελίνα Μερκούρη, είχαμε πλάκα μαζί.

Είχα δεχτεί ψυχολογική βία πάνω στη σκηνή από πρωταγωνιστή που έχει φύγει πλέον από τη ζωή, θέλω να το σβήσω από το μυαλό μου. Δεν το έκανε μόνο σε μένα, αλλά σε όλο το θίασο. Μας έκανε παρατηρήσεις επί σκηνής την ώρα που παιζόταν το έργο, πράγμα που το θεωρώ ανεπίτρεπτο», είπε αρχικά η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου είπε στη συνέχεια: «Η εποχή είναι πολύ σκληρή και υπάρχει πάρα πολύ βία, εμένα η βιαιότητα με σκοτώνει. Το ότι δεν έχω παιδιά δεν σημαίνει πως δεν σκέφτομαι τα κορίτσια που έχουν πληγεί από ροζ βίντεο. Θα ήθελα να είναι πιο σκληρές οι ποινές για όσους παίζουν με ανθρώπινες ψυχές».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00