Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Mad Clip: Ο παππούς του επιμένει – «Τα λεφτά φαγώθηκαν, κουμάντο κάνει η Αρετή»

Πέντε μήνες έχον περάσει από το τροχαίο που κόστισε τη ζωή του Mad Clip. Ωστόσο, η επιτυχία του τράπερ παραμένει στα ύψη ενώ σε λίγους μήνες θα κυκλοφορήσει και ο νέος τους δίσκος.

Ο παππούς του γνωστού τράπερ, για μία ακόμη φορά μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και τον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του δίσκου. «Εκείνο που ξέρω, ότι η μάνα του έχει κάποιον δικηγόρο και ότι λέει θα παίρνουνε κάποια δικαιώματα απ’ τα καινούρια τραγούδια. Τα παλιά δεν ήτανε πουθενά… Ο πατέρας έχει κάνει αποποίηση, έχει παραιτηθεί. Τα λεφτά φαγωθήκανε, κουμάντο έκανε η Αρετή. Τη μάνα του την ρώτησα, «σου δώσε της λέω η Αρετή λεφτά;», Μου λέει «όχι, δε μου ‘δωσε» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Στις 17 του μηνός έρχεται αυτός ο μάνατζερ από την Αμερική και μου είπανε θα με φωνάξουν κι εμένα. Τώρα είναι μάνα και κόρη ας πούμε. Ότι είναι δικαιώματα ας τα πάρουνε, τουλάχιστον να πάρει το κορίτσι, ο,τι πάρει, καταλάβατε; πρόσθεσε ο ίδιος και συνέχισε: «Εγώ θέλω να ακούω τα τραγούδια του εγγονού μου. Και εγώ και η γυναίκα μου. Πλην όμως ας πούμε δεν θέλω να ακούω το τραγούδι αυτό που έχει βγάλει της Αρετής, αυτής!».

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου