Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Αντώνης Αντωνίου: Έτσι πήρα τον ρόλο του Νίκου Κοεμτζή από τον Κούρκουλο (Βίντεο)

Μια αποκλειστική, άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» ο Αντώνης Αντωνίου.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του.

«Η παράσταση ‘ευαίσθητη ισορροπία’ είναι ένα μοντέρνο και σύγχρονο έργο, η ανατομία μιας οικογένειας. Συνεργάζομαι με τη σύζυγό μου, έχουμε καλλιτεχνικές διαφωνίες αλλά υπάρχει κοινός στόχος και αγάπη για το θέατρο».

Με την υποκριτική ασχολείται και η κόρη του, Μιχαέλα.

«Χάρηκα όταν η κόρη μου Μιχαέλα, μου είπε ότι θα ασχοληθεί με το θέατρο. Είμαι περήφανος για τη Μιχαέλα και για τις άλλες μου κόρες».
Σχετικά με την καριέρα του σημειώνει:

«Η σειρά ‘Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα’ έχει αγαπηθεί από το κοινό, δύσκολα μπορείς να την εγκαταλείψεις. Παράλληλα με τις σπουδές μου παλαιότερα, δούλεψα οικοδομή και έκανα κοσμήματα που τα πούλαγα. Διεκδίκησα τον ρόλο του Νίκου Κοεμτζή για την ταινία ‘Παραγγελία’. Ήθελαν έναν μεγάλο πρωταγωνιστή για την ταινία. Στην αρχή δεν ήταν να κάνω εγώ τον Νίκο Κοεμτζή αλλά ο Νίκος Κούρκουλος. Είχαν προτείνει και στον Νίκο Ξανθόπουλο αλλά δεν τα βρήκανε. Μια μέρα έκανα δοκιμαστικό και έτσι πήρα τον ρόλο».

Όσο για το ποια έργα ξεχωρίζει από την καριέρα του;

«Ξεχωρίζω από τις σειρές που έχω κάνει τα ‘Βαμμένα κόκκινα μαλλιά’, ‘Ψίθυροι καρδιάς και τις σειρές με τον Κοκκινόπουλο. Τα γυρίσματα στους ‘Ψίθυρους’ στα Άνω Λιόσια ήταν περίεργα με τους τσιγγάνους. Πηγαίναμε στα σπίτια τους και βλέπαμε χρυσούς καναπέδες και πολυθρόνες».

Για το #Metoo ο Αντώνης Αντωνίου λέει:

«Δε νομίζω πως μπήκαμε σε τροχιά κάθαρσης. Καλά έκαναν και τους έβαλαν φυλακή. Είναι ντροπή να μη σέβεσαι το ‘όχι’, είναι κατακριτέο».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00