Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γιώργος Σαμπάνης: Αποκάλυψε ποιο τραγούδι προοριζόταν για τον Μαζωνάκη αλλά κατέληξε στον Ρέμο (Βίντεο)

«Είναι πολύ ιντριγκαδόρικη η ιστορία»

Καλεσμένος στο «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Δευτέρας (14/2) ο Γιώργος Σαμπάνης. Ο επιτυχημένος συνθέτης και τραγουδιστής αναφέρθηκε στην καριέρα του και έκανε ειδική μνεία στο τραγούδι «Μη Ξαναρθείς» του Αντώνη Ρέμου, το οποίο ήταν να πάρει αρχικά ο Γιώργος Μαζωνάκης.

 

«Είναι πολύ ιντριγκαδόρικη η ιστορία. Είναι δύο εξαίρετοι τραγουδιστές. Εγώ με τον Γιώργο ξεκίνησα από το 2008. Εκείνη τη στιγμή είχα γνωρίσει τη Νίκη Παπαθεοχάρη, μια εξαίρετη στιχουργό… Μου είχε δώσει τον στίχο και τον είχα καιρό. Κάποια στιγμή λέω θα γράψω όποιον στίχο πιάσω. Έπιασα το «Μη Ξαναρθείς» και μου βγήκε τελικά πολύ ωραία. Παίρνω τη Νίκη, της άρεσε και θα το έδινα στον Γιώργο. Του άρεσε πολύ του Μαζωνάκη κι όταν ήταν να πάμε στο στούντιο, είχε πυρετό», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Η Νίκη νομίζει ότι ο Γιώργος δεν θέλει να ακούσει το τραγούδι και το πηγαίνει στον άντρα της, ο οποίος συνεργαζόταν τότε με τον Αντώνη Ρέμο. Εγώ δεν ήξερα τίποτα. Πήγα για καφέ με τη Νίκη, εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος και μου λέει σε ευχαριστώ για το τραγούδι… Εκείνη τη στιγμή ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί γιατί ο Γιώργος είναι φίλος μου. Τα κάναμε σαλάτα. Έπρεπε κάτι να κάνουμε. Έγραψε η Νίκη τους στίχους του «Λείπει Πάλι ο Θεός» και μόνο έτσι ο Γιώργος δέχτηκε αυτό το πράγμα, που δεν ξέρω αν το γνωρίζει καν ο Αντώνης».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι το πιο μεγάλο του απωθημένο είναι που δεν πρόλαβε να δουλέψει με το ίνδαλμά του, τον Δημήτρη Μητροπάνο.

«Είχα γράψει τραγούδια το 2009 για τον Δημήτρη Μητροπάνο αλλά δεν πρόλαβα να του τα δώσω, δεν θέλω να τα δώσω σε κάποιον άλλο. Δεν υπάρχει λόγος, τα έχω γράψει για το δικό του ηχόχρωμα», σημείωσε.

Όσο για την προσωπική του ζωή, ο Γιώργος Σαμπάνης δεν αφήνει περιθώρια να υπεισέλθουν τα μίντια.

«Λίγα πράγματα ξέρει ο κόσμος για μένα από την επιλογή μου. Θεωρώ ότι δεν έχει ενδιαφέρει η ζωή μου. Δύο φορές έμπλεξα με κοπέλα από τον χώρο εκεί βίωσα μία κατάσταση που δεν ήταν κατάσταση ευτυχίας για την ψυχή μου», κατέληξε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου