Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δούκισσα Νομικού για Θέμο Αναστασιάδη: «Με πίστεψε, μου λείπει πολύ» (Βίντεο)

«Ποτέ δεν με ενδιέφερε να βγάλω την είδηση, ο Θέμος μου έλεγε να ρωτήσω τι πραγματικά ενδιέφερε εμένα να μάθω από τον καλεσμένο»

Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε η Δούκισσα Νομικού το βράδυ της Δευτέρας (14/2) στο «The 2night Show». Η παρουσιάστρια, μοντέλο και επιχειρηματίας μίλησε για τον γάμο της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, για την μητρότητα και για την ενασχόλησή της με την τηλεόραση.

 

«Είμαστε 8 χρόνια μαζί, περνάνε γρήγορα, και με πιάνουν τα υπαρξιακά μου. Σκέφτομαι να είμαστε χαρούμενοι, να κάνουμε νέα πράγματα, να μην ασχολούμαστε με μικροπράγματα. Να γελάμε δυνατά και να μην μας νοιάζει τίποτα. Υπάρχει και η καθημερινότητα στην οποία πλέον παίρνουμε ανάσες ως ζευγάρι από τα παιδιά μας», δήλωσε αρχικά.

Για την μητρότητα αλλά και τις αλλαγές στο σώμα της μετά τις δυο γέννες, σημείωσε: «Τώρα είμαι μαμά, με περισσότερες ευθύνες. Το σώμα μου έγινε καλύτερο με το που γέννησα την Αναστασία. Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό. Μήπως είναι οι ορμόνες του κοριτσιού που μέσα μου άλλαξαν τις δικές μου ορμόνες; Δεν ξέρω τι έγινε, πάντως άλλαξε ο μεταβολισμός και έγινα όπως τότε που πήγαινα σχολείο. Δηλαδή ήμουν αδύνατη χωρίς προσπάθεια».

Από τη συνέντευξη δεν θα μπορούσε να λείπει η συνεργασία της με τον Θέμο Αναστασιάδη.

Όπως η ίδια εξομολογήθηκε: «Ο Θέμος μου λείπει τόσο πολύ. Αυτό που έκανε ήταν να μου στέλνει ραβασάκια. Μου έγραφε, “Μίλα”, έλα πες”. Ήταν κάτι που δεν συνηθίζεται αυτό στον χώρο μας. Μου έδωσε τόσο χώρο και χρόνο γιατί ήταν τόσο ακομπλεξάριστος μαζί με τον Βαγγέλη Περρή που επίσης λατρεύω πολύ. Ο Θέμος με πίστεψε πολύ, οπότε μου έδινε τον λόγο».

«Κανείς δεν περίμενε από εμένα, με είχαν λίγο ότι ως Δούκισσα τους αγαπάω όλους και δεν θα τους στριμώξω, ότι και να τους ρωτούσα όμως, απαντούσαν. Ποτέ δεν με ενδιέφερε να βγάλω την είδηση, ο Θέμος μου έλεγε να ρωτήσω τι πραγματικά ενδιέφερε εμένα να μάθω από τον καλεσμένο», κατέληξε αναφερόμενη στον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπιζε τους καλεσμένους της εκπομπής.

Δείτε ένα απόσπασμα από όσα είπε:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου