Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δεκτό το αίτημα διακοπής της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη (Βίντεο)

Δεκτό έγινε το αίτημα του Αλέξη Κούγια για διακοπή της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη, όπως ανέφερε ο ίδιος λίγο νωρίτερα μιλώντας στους δημοσιογράφους.

«Υπέβαλα το απόλυτα δικαιολογημένο αίτημά μου, που αντιμετωπίστηκε με περίεργο τρόπο από την πλευρά υποστήριξης της κατηγορίας. Ζήτησα αν ήταν δυνατόν να παραστεί ο Δικηγορικός Σύλλογος για αυτά που άκουσα εκ μέρους του ενός εκ των δικηγόρων. Με σεβασμό υποβάλαμε το αίτημά μας, έγινε δεκτό. Το δικαστήριο διερεύνησε όλες τις ημερομηνίες αναγνωρίζοντας το πρόβλημα που υπάρχει με την παρουσία μου σε διάφορες δίκες. Τελικά βρέθηκαν ημερομηνίες και για τον Μάρτη και για τον Απρίλη. Έχουμε 21 μάρτυρες κατηγορίας, 4 παθόντες, και 9 μάρτυρες υπεράσπισης», είπε ο κ. Κούγιας.

«Πιθανολογώ ότι η δίκη δε θα τελειώσει μέχρι τότε, αλλά το 18μηνο τελειώνει 25 Αυγούστου. Προσωπικά υπέβαλα και το αίτημα να δικάζουμε και κατά τις ημέρες των διακοπών του Πάσχα. Το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημά μου αυτό», πρόσθεσε.

«Για πρώτη φορά σήμερα είδαμε, και ο κ. Λιγνάδης και εγώ, τους φερόμενους ως παθόντες. Δε θέλω να κάνω καμία κρίση, ό,τι έχουμε να πούμε θα το πούμε ενώπιον της δικαιοσύνης», είπε ακόμα ο κ. Κούγιας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου