Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γιώργος Καπουτζίδης: Το συγκινητικό μήνυμα για τον Πάνο Νάτση

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ανακοίνωσε με ένα συγκινητικό μήνυμα το οποίο ήταν αφιερωμένο στον Πάνο Νάτση σχετικά με την επανέρναξη της θεατρικής παράστασης «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του»

Χθες, στο θέατρο ΗΒΗ πραγματοποιήθηκε μια βραδιά φίλων στην μνήμη του ηθοποιού με το κλίμα να είναι βαρύ και τη συγκίνηση διάχυτη.

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος υπογράφει το «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του», στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο Πάνος Νάτσης. Από χθες Τετάρτη, οι παραστάσεις ξανάρχισαν με τον Ευθύμη Γεωργόπουλο πλέον στη θέση του, πρόσωπο που είχε υποδείξει ο 31χρονος να παίζει στη θέση του, σε περίπτωση που νοσούσε από κορωναϊό.

«Είμαστε εδώ! Γιατί η αγάπη συνεχίζεται! Αγάπη για τον Πάνο, αγάπη για όλα όσα ζήσαμε, αγάπη που νιώθουμε ο ένας για τον άλλον. Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τον Εύθυμη που μας ένωσε ξανά! Και ευχαριστούμε και όλους εσάς που ήρθατε χθες. Μας δώσατε απίστευτη δύναμη να συνεχίσουμε! Και συνεχίζουμε! Από σήμερα είμαστε και πάλι εδώ, μαζί σας!» έγραψε ο Γιώργος Καπουτζίδης για την επανέναρξη των παραστάσεων.

Δείτε την ανάρτηση

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου