Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τα «καυτά» νέα της ημέρας (Βίντεο)

Η εκπομπή MEGA Καλημέρα συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της εγχώριας showbiz!

Ο Γιάννης Πάριος που το Σάββατο έρχεται σε ένα ξεχωριστό «Σπίτι με το MEGA» μίλησε στο περιοδικό ΟΚ που κυκλοφορεί αύριο με ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο.

«Για τον πατέρα μου είχα γράψει τραγούδι παλιά. Είχα λατρεία στο μπαμπά μου. Τον άκουγα να τραγουδάει και τρελαινόμουν. Πρόλαβε το ξεκίνημά μου ελάχιστα», είπε μεταξύ άλλων ο αγαπημένος ερμηνευτής.

Στο περιοδικό ΟΚ μίλησε και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων παραδέχτηκε ότι «Έχω κάνει ατίθασα πράγματα στην προσωπική μου ζωή. Έχω αλλάξει χώρα για έναν έρωτα χωρίς να σκεφτώ τίποτα. Δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να πέσει στα πατώματα. Δεν έχω υπάρξει ούτε μία μέρα χωρίς σχέση. Αν δεν είμαι ερωτευμένος δεν μπορώ να λειτουργήσω».

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι καλεσμένη της εκπομπής «Όλα για τη ζωή μας» το Σάββατο στις 08.50 το πρωί και μιλάει για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στην εφηβεία.

«Από τα 11 μέχρι τα 15 μου απέκτησα αναιμία, είχα λιποθυμικά επεισόδια, υπόταση, δεν άντεχα τη ζέστη. Είχα το… εκρού του νεκρού», είπε μεταξύ άλλων.

Η Ρούλα Πατεράκη μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Star τους λόγους που την αναγκάζουν να δουλεύει ακόμη, αναφέροντας ότι «Είναι πολύ ενοχλητικό να μην έχει χρήματα σε μια ιδιαίτερη ηλικία. Θα ήθελα να ζήσω 500 χρόνια για να μάθω πολλά πράγματα», ενώ η Μαριαλένα Ροζάκη μιλώντας στην εκπομπή «Μαμά-δες» αποκάλυψε ότι «Χώρισα πριν γεννήσω».

Σε αποκαλύψεις για όσα έκανε πριν ακολουθήσει την πορεία του στο χώρο του θεάματος προχώρησε ο Μιχάλης Ρέππας, μιλώντας στην Έλενα Κατρίτση.

«Είχα δουλέψει γκαρσόνι και γυμνό μοντέλο στην Καλών Τεχνών», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Ρέππας.

Τέλος, η Ματίνα Παγώνη βρέθηκε καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω και, μεταξύ άλλων, μίλησε για το πώς πήρε την απόφαση να γίνει γιατρός.

«Στα 7 μου ο πατέρας μου έπαθε ένα σοβαρό τροχαίο. Ήθελα να τον δω στο νοσοκομείο. Και τότε είπα ότι θα γίνω γιατρός για να κάνω καλά τους ασθενείς», είπε η κ. Παγώνη.

«Πήγα στο σπίτι του Τάκη Ζαχαράτου όταν με προσκάλεσε και κάναμε πρόβα τη φωνή μου», αποκάλυψε η ίδια.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00