Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Bob Saget: Από τραύμα στο κεφάλι πέθανε ο διάσημος κωμικός – Είχε βρεθεί νεκρός σε ξενοδοχείο (Βίντεο)

Από τραύμα στο κεφάλι πέθανε ο Αμερικανός ηθοποιός Μπομπ Σάγκετ, ο οποίος έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής από την συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά «Full House». Ο διάσημος κωμικός βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου την 9η Ιανουαρίου 2022, όπου έμενε στη Φλόριντα, μετά από μία παράστασή του στο Τζάκσονβιλ.

Η αιτία του θανάτου του Μπομπ Σάγκετ δεν έχει γίνει αρχικά γνωστή, ωστόσο ήταν ξεκάθαρο πως δεν οφειλόταν σε χρήση ναρκωτικών, καθώς δεν βρέθηκε καμία ουσία από τις έρευνες των αστυνομικών. Σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times, o διάσημος κωμικός πέθανε μετά από τραύμα στο κεφάλι.

«Τώρα που έχουμε τα οριστικά συμπεράσματα των ερευνών, νιώθουμε την ανάγκη οι θαυμαστές του να τα μάθουν απευθείας από εμάς» αναφέρει η οικογένεια του Μπομπ Σάγκετ, σύμφωνα με το δημοσίευμα των New York Times. «Οι Αρχές έφτασαν στο συμπέρασμα ότι χτύπησε κατά λάθος στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, νόμιζε πως δεν συνέβη κάτι και πήγε για ύπνο. Ο θάνατος του δεν οφείλεται στην κατανάλωση αλκοόλ ή τη χρήση ναρκωτικών ουσιών», προσθέτουν.

Όταν οι Αρχές εντόπισαν τον 65χρονο κωμικό, σύμφωνα με τους NYT, δεν είχε τις αισθήσεις του και δεν ανταποκρινόταν σε κανένα ερέθισμα.

Ποιος ήταν ο Μπομπ Σάγκετ

Ο Μπομπ Σάγκετ πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά του ABC «Full House» και το σίκουελ του Netflix Fuller House. Ήταν επίσης δημοφιλής παρουσιαστής των πιο αστείων ερασιτεχνικών βίντεο της Αμερικής «America’s Funniest Home Videos», από το 1989 έως το 1997.

Με πληροφορίες από New York Times

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου