Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δημήτρης Πιατάς: Το 2014 έγραψα μια σάτιρα που λεγόταν «Πανδημία»

Ο ηθοποιός μίλησε για τη σχέση με τη σύντροφό του που είναι μαζί 40 χρόνια, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη σάτιρα που έγραψε πριν από 8 χρόνια.

Στον καναπέ του «Στούντιο 4» έκατσε το μεσημέρι της Τρίτης ο Δημήτρης Πιατάς.

Ο ηθοποιός μίλησε για τη σχέση με τη σύντροφό του που είναι μαζί 40 χρόνια, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη σάτιρα που έγραψε πριν από 8 χρόνια.

Ο γνωστός ηθοποιός πλέον μετρά πάνω από 40 χρόνια κοινής πορείας δίπλα στην σύζυγό του, Λέλα.

«Είμαστε μαζί 40 χρόνια και… είναι σύντροφος πια, υπάρχει και αυτό. Να πω το μυστικό όλης της ιστορίας; Αυτά δεν βγαίνουν μόνα τους, συμβαίνουν. Στη φύση υπάρχει αυτό, το οποίο αν το πετύχεις είναι λάθος να το αφήσεις. Κρατάμε χαμηλούς τόνους, αλλά θα πως η σύζυγός μου και σύντροφός μου, είναι ο αντίθετος χαρακτήρας από εμένα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Πιατάς.

Το 2014 ο ηθοποιός έγραψε μια σάτιρα την οποία ονόμασε «πανδημία». Που να ήξερε τότε ο ίδιος, αλλά και όλη η ανθρωπότητα ότι 8 χρόνια μετά τη ζωή μας θα κυρίευε μια πράγματι μια πανδημία.
«Ότι το 2014 γράψατε έργο με τίτλο “Πανδημία” και είπατε να αρρωστήσουμε όλοι αυτοί είναι η μόνη λύση, είναι τι να σας πω; Να σας πάρουμε και την Πρωτοχρονιά», είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου γελώντας.

«Ήταν τελείως συγκυριακό. Υπήρχε η οικονομική κρίση και ήθελα να κάνω μια ταινία για την κρίση, κι επειδή θα ήταν κοινότυπο, σκέφτηκα αντί για οικονομική κρίση η κοινωνία να μαστίζεται από έναν περίεργο ιό», είπε ο ηθοποιός μιλώντας για την «Πανδημία».

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου