Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Αποκαλυπτικός ο Βασίλης Μπισμπίκης: Αυτά έχω ερωτευτεί στη Δέσποινα – Τι με ρώτησε στην αρχή της σχέσης

Ο ταλαντούχος ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης που έχει βρεθεί στο προσκήνιο για την προσωπική του ζωή λόγω της σχέσης του με την Δέσποινα Βανδή, μιλά για την τραγουδίστρια με τα καλύτερα λόγια και αναφέρεται στον πρώτο καιρό που ήταν μαζί.

 

Πιο συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Down Town, ο ηθοποιός δηλώνει πολύ ερωτευμένος και πως βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής του έχοντας πάντα στο πλευρό του την Δέσποινα Βανδή.

“Τώρα είμαι σε φάση που το παρατηρώ και αρχίζω κάπως να χαλαρώνω. Είχα εκνευριστεί πάρα πολύ με τους δημοσιογράφους που με κυνηγούσαν. Η Δέσποινα μου είχε πει με τον τρόπο της ότι θα συμβεί. Με ρώτησε αν το αντέχω ή όχι, αλλά δεν ήθελα να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Πάω όπου μου λέει η ψυχή μου, δε με αφορά τι θα πει η κοινωνία για το αν θα είμαι ή όχι με τη Δέσποινα. Η Δέσποινα είναι πιο εξοικειωμένη με αυτό το κομμάτι της δημοσιότητας, έχει μάθει να είναι η “δακτυλοδεικτούμενη” και κέρδισε αποδοχή και τεράστια αγάπη. Εγώ, από την άλλη, έχω περάσει το ίδιο από την αντίθετη πλευρά”.

Απαντώντας στο αν πιστεύει ότι ενδιαφέρει τον κόσμο η σχέση που μπορεί να έχουν δύο δημόσια πρόσωπα, ο Βασίλης Μπισμπίκης είπε ότι “Δεν ξέρω, δεν το έχω καταλάβει. Προφανώς για να μας κυνηγούν θα πουλάει σαν κουτσομπολιό. Ίσως να το βλέπουμε οι άνθρωποι κάπως σαν τη ζωή που δε ζήσαμε, σαν το άπιαστο όνειρο. Λένε “η σταρ με τον ηθοποιό”. Τι διαφορετικό έχουμε δηλαδή επειδή βγαίνουμε στην τηλεόραση; Είμαι ευτυχισμένος, είμαι ερωτευμένος, περνάω μια πολύ ωραία φάση στη ζωή μου”.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου