Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η “Στέλλα” συναντά τον “Σωτήρη” – Τι αποκάλυψαν για τη σκηνή με το άλογο στο “Είσαι το ταίρι μου”

Μια από τις πιο αγαπημένες και προβεβλημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης είναι η σειρά «Είσαι το Ταίρι Μου». Κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Ενώπιος Ενωπίω” με καλεσμένη την Βίκυ Σταυροπούλου, είδαμε να ξανασμίγει το πολυσυζητημένο ζευγάρι “Στέλλα” και “Σωτήρης”.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Γεωργούλης, αν και στις Βρυξέλλες, δεν μπορούσε να μην μοιραστεί με τους τηλεθεατές ιστορίες από την γνωριμία του με την Βίκυ Σταυροπούλου.

“Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι είναι αληθινή, είναι ένας άνθρωπος που ότι και αν έχει κάνει είναι επειδή πιστεύει στον εαυτό της, δεν εγκαταλείπει με την πρώτη δυσκολία, είναι ένας άνθρωπος που άμα βάλει κάτι στο μυαλό της το κάνει, είναι παράδειγμα προς μίμηση. Θέλω πολύ να βρεθούμε στη σκηνή γιατί δεν έχεις το περιθώριο να πάρεις κάτι πίσω και της κάνω και ανοιχτή πρόταση” είπε αρχικά ο Αλέξης Γεωργούλης.

“Μπροστά στις κάμερες είναι πολύ απολαυστική, όλο το συνεργείο είναι στραμμένο πάνω της, από τη μια φοβούνται τα διάφορα ατυχήματα, για παράδειγμα στη σκηνή με το άλογο, που ανέβηκε την πρώτη φορά και έπεσε από την άλλη, τελικά κρατήθηκε αυτή η λύση, είναι βγαλμένα από τη ζωή τα γυρίσματα της Βίκυς. Δεν ξέρω αν αυτοσχεδιάζει, νομίζω ότι της βγαίνουν αυθόρμητα, είναι και αστείρευτα. Έχει πηγαίο κωμικό ταλέντο” πρόσθεσε.

“Στις δραματικές σκηνές έβγαζε έναν άλλο εαυτό, έναν άλλον πυρήνα, ο οποίος είναι και αυτός πολύ ζεστός, και ίσως να κάνει αυτό το πράγμα τους άντρες να την ερωτεύονται. Στα παρασκήνια είναι λίγο καλύτερα από ότι μπροστά στις κάμερες, είναι πάντα ανοιχτός άνθρωπος, γίνεται ένα μεγάλο πάρτι. Κάθε καλλιτέχνης ασχολείται με την πολιτική, από τη στιγμή που εκφράζεται δημόσια, είναι ένα είδος πολιτικής και αυτό. Επειδή τα καταφέρνει πολύ καλά νομίζω θα είχε το ταλέντο και στην πολιτική” σημείωσε ο ηθοποιός.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου