Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Λουκία Παπαδάκη: Αγάπησα πολύ τον ρόλο μου στη «Λάμψη» – Δεν με έβαλε σε καλούπι (Βίντεο)

Η Λουκία Παπαδάκη μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για τον ρόλο της στη «Λάμψη», αλλά και για τη ζωή της.

Η Λουκία Παπαδάκη μίλησε για το ρόλο που ερμήνευσε στη θρυλική σειρά «Λάμψη», ενσαρκώνοντας την Σάντρα, τη γραμματέα του Γιάγκου Δράκου. Τον ρόλο αυτό τον αγάπησε πολύ και όπως δήλωσε η ίδια, τα λεφτά που πληρώνονταν εκείνη την εποχή ήταν καλά.

«Αγάπησα πολύ τον ρόλο μου στη «Λάμψη». Είμαι ευγνώμων για αυτή τη δουλειά και τους ανθρώπους που συνεργάστηκα. Δεν με έβαλε σε ένα καλούπι αυτός ο ρόλος, το επεδίωξα κι εγώ», είπε.

Οι απαιτήσεις ενός καθημερινού σίριαλ είναι τρελές, είπε, καθώς η δουλειά ήταν ατελείωτη και μετά το γύρισμα έπρεπε να πάει κατευθείαν για πρόβα στο θέατρο ή στην παράσταση.

«Όσα λεφτά και να παίρνει κανείς σε αυτή τη δουλειά, ποτέ δεν είναι αρκετά. Είμαστε ο βαρύτερα πληττόμενος κλάδος οποιαδήποτε στιγμή», υπογράμμισε.

Δεν είχα και τα κέφια μου και έδωσα τη σφαλιάρα. Το ευχαριστήθηκα πολύ δεν το μετάνιωσα ποτέ. Εννοείται ότι δεν πήρα τον ρόλο

Η ηθοποιός μίλησε και για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο: «Αν είχα ακούσει για κακοποιητικές συμπεριφορές από συναδέλφους ή σκηνοθέτες δεν θα είχα σωπάσει. Δεν ήξερα απολύτως τίποτα από αυτά τα φρικαλέα και τερατώδη που καταγγέλονται. Αυτό το «κάτι ήξερα, κάτι είχα ακούσει, αλλά δεν φανταζόμουν», δεν το καταλαβαίνω».

Η Λουκία Παπαδάκη είναι υπέρ του γάμου και δηλώνει άνθρωπος της οικογένειας και του σπιτιού.

«Χρειαζόμαστε επτά δευτερόλεπτα μόνο για την πρώτη και σωστή εντύπωση όταν βλέπουμε έναν άντρα. Τα βασικότερα στοιχεία ενός άντρα είναι η σιγουριά και η αγάπη για τον εαυτό του. Τα στοιχεία αυτά τα έχει και ο σύντροφός μου», είπε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00