Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Στις πρόβες της παράστασης «Αυλή των θαυμάτων» (Βίντεο)

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα βρέθηκε στις πρόβες της παράστασης «Αυλή των θαυμάτων» στο Μέγαρο Μουσικής και συνομίλησε με τους πρωταγωνιστές της!

«Ετοιμαζόμαστε για την πρεμιέρα σιγά-σιγά στις 11 Φλεβάρη. Το έργο είναι ένα μιούζικαλ με κορυφώσεις και τραγούδια. Πάνε δύο χρόνια από την τελευταία φορά που ανέβηκα στο σανίδι, και είμαι σαν τον γιο μου που άρχισε να περπατάει τους τελευταίους μήνες», είπε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

«Η πανδημία με έκανε να είμαι ακόμα περισσότερο κοντά στην οικογένειά μου. Και από εδώ και στο εξής θα προσπαθώ να μην κάνω πολλά πράγματα και να αφιερώνω περισσότερο χρόνο στην οικογένειά μου, στο γιο μου», σημείωσε ο ίδιος.

«Στην πρώτη παράσταση θα είναι η σύζυγός μου για να μου πει τα στραβά μου. Πάντα μιλάμε ειλικρινά. Το ότι θα έρθει να με δει μετά από τόσο καιρό είναι ένα έξτρα χτυποκάρδι», είπε ακόμα ο αγαπημένος ηθοποιός.

«Μου αρέσει να κάνω θέατρο και να μην πλήττω. Έτσι κέρδισα νεανικότητα που χρειαζόμουν για το επάγγελμά μου», είπε από την πλευρά του ο Δημήτρης Πιατάς.

«Είμαι μεγάλος πια. Δε θα σας πω την ηλικία, αλλά είμαι μικρότερος από τη Ζωζώ Σαπουντζάκη. Είμαι παιδί ακόμα, το καταλαβαίνω γιατί έχω μια εγγονή που παίζουμε μαζί υπέροχα», πρόσθεσε ο ίδιος γελώντας.

Τέλος, ο Μάνος Βακούσης μίλησε για τη σχέση του με τον πατέρα του.

«Ο πατέρας μου δεν με αγκάλιαζε ποτέ. Τώρα που μιλάω μαζί του στα όνειρά μου, με αγκαλιάζει και είναι πολύ τρυφερός», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00