Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η «επανεκκίνηση» της Ζόζεφιν με διπλό χτύπημα

Όταν η Ζόζεφιν Βέντελ αποφασίζει να δείξει το σεξαπίλ της, τις βάζει όλες κάτω. Κι ας μην έχει πληθωρικές καμπύλες αλά Κιμ Καρντάσιαν (που τα τελευταία χρόνια είναι τόσο της μόδας).

Έτσι, τώρα, σε δύο απανωτά της «χτυπήματα» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πρώτα πόζαρε με διάφανο ρούχο-φωτιά, που αναδείκνυε τόσο τα εμπρόσθια όσο και τα οπίσθια ελέη της και στη συνέχεια με μπικίνι, «μπουστάροντας» προϊόντα εταιρείας καλλυντικών με την οποία συνεργάζεται. Στην πρώτη περίπτωση, σχολιάζοντας μονολεκτικά τη σειρά με τις hot φωτογραφίες της ως «επανεκκίνηση» και φορώντας αυτό το εκκεντρικό μεν, θηλυκό 100% δε κομμάτι, «παρέλυσε» τους άντρες θαυμαστές της στο Instagram, που προχώρησαν και σε… πικάντικα σχόλια. Στη δεύτερη, cool, στην πλαζ, μας υπενθύμισε τι ωραία που είναι να λιάζεσαι, ενώ το θερμόμετρο ανεβαίνει!

 

Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 2/2

Δείτε επίσης

MediaNews

Διαδραστικό ρόλο στην εκπομπή θα έχουν και οι τηλεθεατές, καθώς θα μπορούν μέσω poll να συμμετέχουν.

MediaNews

«Θα έπρεπε να έχουμε ασχοληθεί με τον ΟΣΕ. Οι καημένοι οι εργαζόμενοι τα λένε χρόνια», σημείωσε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Εφημερίδες

Τι έγραψε η στήλη «Πράκτωρ» των Παραπολιτικών.

MediaNews

Στην έναρξη της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι», ο Νίκος Μουτσινάς έκανε γνωστό πως του χρόνου δεν θα κάνει εκπομπή.


ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του
Media Member