Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η πανύψηλη εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου με αναλογίες μοντέλου

H κόρη του Νίκου και της Αλεξίας Παπανδρέου θα μπορούσε άνετα να είναι top model, καθώς έχει αναλογίες μοντέλου.

Ο λόγος για τη Φαίδρα Παπανδρέου, εγγονή του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου, που μεγαλώνοντας γίνεται όλο και πιο εντυπωσιακή.

Ο φωτογραφικός φακός της «ON time» απαθανάτισε τη 16χρονη με τη μητέρα της σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων για shopping therapy και μονοπώλησαν τα φλας των παπαράτσι. Μάνα και κόρη ντυμένες με casual ρούχα και φορώντας τις μάσκες τους για την πανδημία επισκέφτηκαν καταστήματα με σπορ ένδυση, αφού η Φαίδρα ήθελε να ανανεώσει την γκαρνταρόμπα της.

Η Φαίδρα Παπανδρέου είναι 16 χρονών, πηγαίνει στο Saint Catherine’s, είναι πολύ καλή μαθήτρια, ενώ ταυτόχρονα έχει μεγάλη αδυναμία στον αθλητισμό, αφού για πολλά χρόνια έκανε ενόργανη και ρυθμική γυμναστική και είχε πάρει μέρος σε πολλούς αγώνες. Παρ’ όλα αυτά την κέρδισε ο χορός, αφού πλέον ασχολείται με το μοντέρνο. Μάλιστα, της είχαν κάνει πρόταση να συμμετάσχει σε αγώνες και με την εθνική ομάδα, όμως επειδή ήξερε πως κάτι τέτοιο θα σήμαινε πως θα έπρεπε να αφιερώνει σχεδόν όλη τη μέρα στον αθλητισμό, απάντησε αρνητικά, γιατί θέλει να είναι συνεπής σε ό,τι κάνει. Η Φαίδρα έχει έναν αδελφό, τον Ανδρόνικο, που σπουδάζει Business στην Αμερική και στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία.

Να σημειωθεί ότι η εντυπωσιακή Φαίδρα έχει περάσει και από τις πασαρέλες αφού πρόσφατα συμμετείχε στο Madwalk στο fashion show της Σήλιας Κριθαριώτη και έκλεψε τις εντυπώσεις φορώντας ένα σούπερ μίνι λιλά φόρεμα σε συνδυασμό με αρβυλάκια. Φυσικά, στα backstage ήταν και η μητέρα της, Αλεξία, που δεν την αφήνει ποτέ μόνη της, αλλά τη στηρίζει σε κάθε της επιλογή και στέκεται βράχος στο πλευρό της. Η Φαίδρα είναι χαμηλών τόνων, «ήρεμη δύναμη» τη χαρακτηρίζουν όσοι τη γνωρίζουν, αφού έχει μοιάσει στον πατέρα της, ενώ ο αδελφός της έχει πάρει από το ταμπεραμέντο της μητέρας του.

Η Φαίδρα επίσης έχει ταλέντο και στη ζωγραφική και ονειρεύεται να σπουδάσει Ψυχολογία.

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου