Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Nίνα Φλορ: Η οσκαρική εμφάνιση με τιάρα στο πάρτι της βρετανικής αριστοκρατίας

Μια νέα κοσμική εμφάνιση έκανε η σύζυγος του Φίλιππου Γλύξμπουργκ, Νίνα Φλορ.

 

Η κοσμοπολίτισσα μοναδική κληρονόμος του δισεκατομμυριούχου Τόμας Φλορ, έχει φίλες από την υψηλή κοινωνία και τα πάρτι που κάνουν είναι συνήθως παραμυθένια.

Ο εορτάζων, είναι κληρονόμος μιας από τις δυναστείες γαιοκτημόνων της Βρετανίας με την οικογένειά του να έχει στην κατοχή της περιουσία σε όλη τη χώρα.

Ο ιδιος, η σύζυγός του και τα τρία παιδιά τους ζουν σε ένα παραμυθένιο σπίτι στη βρετανική εξοχή, εκεί όπου είχαν κάνει και ένα πάρτι γάμου για τον πολιτικό γάμο της Φλορ και του Γλύξμπουργκ.

 

NINA FLOHR

γαμος γλυξμπουργκ

 

Το δείπνο, το dress code οι καλεσμένοι

Στο συγκεκριμένο πάρτι, υπήρχε dress code για όλους και με το πράσινο χρώμα να έχει την τιμητική του.

Η Νίνα Φλορ επέλεξε μια εντυπωσιακή έξωμη δημιουργία σε έντονο πράσινο και φόρεσε τιάρα στα μαλλιά της. Τα μπλε γάντια έδιναν μια ιδιαίτερη πινελιά στο σύνολό της.

nina

Πράσινα φορέματα σε διαφορετικές αποχρώσεις επέλεξαν και άλλες καλεσμένες.

nina

Όσο για την οικοδέσποινα Άλις Νέιλορ Λέιλαντ, γνωστή και ως Mrs Alice η οποία έχει ένα blog όπου ασχολείται με θέματα μόδας, lifestyle, διακόσμησης αλλά και μητρότητας, φόρεσε ένα εντυπωσιακό φόρεμα σε μαύρο και άσπρο της διάσημης σχεδιάστριας νυφικών Monique Lhuillier.

nina

Η ίδια είναι συντάκτρια της αμερικανικής Vogue και του Harper’s Bazaar και γράφει άρθρα για τη μόδα, τα ταξίδια και τον τρόπο ζωής.

Η πολυτέλεια και η υψηλή αισθητική

Ιδιαίτερη έμφαση είχε δοθεί στη διακόσμηση του χώρου και τα πάντα ήταν τοποθετημένα σύμφωνα με την υψηλή αισθητική της οικοδέσποινας.

Το τεράστιο τραπέζι που φιλοξένησε το δείπνο ήταν διακοσμημένο με το περίδημο Jubilee Rose, μία από τις πιο φίνες σειρές λευκών ειδών στη Μεγάλη Βρετανία. Η Classic Prints Fabric Collection από την Colefax & Fowler είναι μια όμορφη σειρά από λουλουδάτα λινό και βαμβακερά prints, που ταιριάζουν σε κάθε εσωτερικό χώρο.

nina

 

 

nina

Η αφρόκρεμα της βρετανικής αριστοκρατίας ήταν εκεί, και έδωσαν στα social media στιγμιότυπα από το υπέροχο πάρτι, που κράτησε ένα Σαββατοκύριακο και περιλάμβανε διανυκτέρευση.

nina

Στις φωτογραφίες είδαμε και τον Φίλιππο Γλύξμπουργκ να ποζάρει με σμόκιν, μαζί με τους υπόλοιπους άνδρες της παρέας και την οικοδέσποινα.

nina

 

nina

 

nina

 

nina

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου